Telefon: +36 (70) 393-0120
E-mail: info@asztalkell.hu
Különleges ajánlat
Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal
Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztalValódi makasszár bárasztal - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében íróasztal magasfényű lakkozással - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében tárgyalóasztal magasfényű lakkozással- a 3D ajtót is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében íróasztal magasfényű lakkozással - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében asztalok magasfényű lakkozás - a 3D ajtót is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Konzolasztal, a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal

Ár: 393 000 Ft

393 000 Ft

Nagyon népszerű forma, egy valódi klasszikus asztal. Rátétdoboz a lábra, polírozott acél, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) kérhető. Rendeléskor kérjük megadni, a “kosár” “Megjegyzés” rovatban, kér-e dobozt és melyik változatot kéri.

Kiürítés

Termékleírás

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal: Makasszár ében art deco asztal: az elegancia csúcsa ! Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába?
A valódi makasszár ében felülmúlhatatlanul elegáns, drága, értékes és ritka faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.
Ezt a valódi makasszár ében felületet kifejezetten lakkozva ajánljuk: így mutatja meg legszebben a kizárólag ehhez az exkluzív fafajhoz tartozó eleganciát. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalként javasoljuk az üveg fedőlapot. Az árak közepes fényű, nyílt pórusú lakkozott kivitelre vonatkoznak, felárral magasfényű felülettel is rendelhető.
A valódi makasszár ében felülmúlhatatlanul elegáns, drága, értékes és ritka faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.Nagyon népszerű forma, egy valódi klasszikus asztal. Rátétdoboz a lábra, polírozott acél, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) kérhető. Rendeléskor kérjük megadni, a “kosár” “Megjegyzés” rovatban, kér-e dobozt és melyik változatot kéri. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat felára nettó 63.000 Ft – itt az asztal széli bordűr lefordul a függőleges szegélyre.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Valódi makasszár ében fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120

Web: http://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

Az Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

 

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül