Telefon: +36 (70) 393-0120
E-mail: info@asztalkell.hu
Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi tárgyaló és konyha asztalok webáruház

Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalok webáruház

Ár: 203 000 Ft

203 000 Ft

Minimál stílusú asztal, amely stabil, teherbíró ………

Kiürítés

Termékleírás

Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalok webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalok: Minimál stílusú asztal. Törekedtünk rá, hogy az asztallap – bár 4 cm vastag – látványos vékony – 1 cm- éllel jelenjen meg. Az asztallap stabil, teherbíró. A lábrögzítő vasalat rejtett, erős, saját fejlesztésünk. Szállítjuk összeszerelve vagy lábak+asztallap és 4×3 db csavarral rögzíthető.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes és többszörkéselt fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120

Web: http://asztalkell.hu

E-mail: info@asztalkell.hu

A Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalok ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken..

 

Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalok webáruház
Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Éklábú, betonlábú Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi bővíthető konferenciaasztalok webáruház” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül