Telefon: +36 (70) 393-0120
E-mail: info@asztalkell.hu
Highland betonlábú Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy egyedi ebédlő és tárgyalóasztal

Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy tárgyalóasztal

Ár: 284 000 Ft

284 000 Ft

Látványos forma, számos méretben. A talplemez lehet szálcsiszolt acél vagy öregített vas – mindkét esetben lakkal is védjük a fémlemez felületét. Rendeléskor kérjük megadni, a “kosár” “Megjegyzés” rovatban, melyik változatot kéri.

Kiürítés

Termékleírás

Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy étkező és tárgyalóasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy étkező és tárgyalóasztal: Látványos forma, számos méretben. A talplemez lehet szálcsiszolt acél vagy öregített vas – mindkét esetben lakkal is védjük a fémlemez felületét. Rendeléskor kérjük megadni, a “kosár” “Megjegyzés” rovatban, melyik változatot kéri.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes koptatott tölgy fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Az asztallap:

Az asztallap, vendéglap, FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható!

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:

+36 (70) 393-0120

Web: http://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

A Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy egyedi étkező és tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy étkező és tárgyalóasztalokról, akkor hívja szakembereinket akkor keresse szakembereinket a elérhetőségeinken..

 

Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy egyedi étkező és tárgyalóasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Highland Koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy tárgyalóasztal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül