Telefon: +36 (70) 393-0120
E-mail: info@asztalkell.hu
X betonlábúFüstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal
"X" lábú asztal: "7" Füstölt feketetölgyBővíthető X asztal, festett lappal, edzett fehér lakobel üveg rátéttel, beton lábbalBővíthető X asztal, festett lappal, edzett fehér lakobel üveg rátéttel, beton lábbalNyitható X asztal, festett lappal, edzett fehér lakobel üveg rátéttel, beton lábbalNyitható X asztal, festett lappal, edzett fehér lakobel üveg rátéttel, beton lábbalNyitható X asztal, festett lappal, edzett fehér lakobel üveg rátéttel, beton lábbalX betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal

X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal

Ár: 253 000 Ft

253 000 Ft

Lágy íves Füstölt feketetölgy láb és asztallap, kellemes, otthonos és minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb merev, nem rugózik.

A láb nem tömör beton, így nem nehéz. Választható szürke vagy ezüstöt beton bevonat, mindkettő viasszal impregnált, tisztítható struktúrbeton, mely rendkívül látványos, modern, az igen népszerű belsőépítészeti trendbe remekül illeszkedik.

A természetes anyagok – fa és beton – kombinációja értékes, emberközeli, tartós és mindig divatos marad.

Kiürítés

Termékleírás

X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal: lágy íves láb és asztallap, kellemes, otthonos és a minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb merev, nem rugózik.

A betonlábról ..

A láb nem tömör beton, így nem nehéz. Választható szürke vagy ezüstös beton bevonat, mindkettő viasszal impregnált, tisztítható struktúrbeton, mely rendkívül látványos, modern, az igen népszerű belsőépítészeti trendbe remekül illeszkedik.
A természetes anyagok – fa és beton – kombinációja értékes, emberközeli, tartós és mindig divatos marad.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes hazai tölgy fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.

Az asztallap:

Az asztallap, vendéglap, FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható!

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120

Web: http://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

Az X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

 

X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül