Telefon: +36 (70) 393-0120
E-mail: info@asztalkell.hu
Különleges ajánlat
X asztal füstölt tölgy
Nyitható "X" asztal, zárva.Nyitható "X" asztal, félig nyitva.Nyitható "X" asztal, félig nyitva.Nyitható "X" asztal, nyitva.Zeg asztal: "7" Füstölt feketetölgyX lábú Füstölt feketetölgy egyedi fa étkezőasztal

X lábú Füstölt feketetölgy egyedi fa étkezőasztal

Ár: 208 000 Ft

208 000 Ft

Kellemesen íves láb és asztallap, klasszikus és minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Az ívelt asztallap kényelmes, bensőséges közösséget hoz létre.Az olajozott, természetes fa felület gyönyörű, könnyen tisztítható, nem bocsájt ki allergéneket.

Figyelünk az apró részletekre: a sarkok lekerekítettek, a fa felületek bársonyosan finomak. Rendkívül stabil, sok választható méretben készítjük, – gondos egyedi kézimunkával.

Valamennyi méretből rendelhető nyitható asztal is! A vendéglap az asztalba rejtett, saját fejlesztésű mechanika mozgatja – egy mozdulattal.

Kiürítés

Termékleírás

X lábú Füstölt feketetölgy egyedi fa étkezőasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

X Füstölt feketetölgy egyedi fa étkezőasztal : lágy íves láb és asztallap, kellemes, otthonos és a minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb merev, nem rugózik.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes fekete tölgy fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.

Az asztallap:

Az asztallap, vendéglap, FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható!

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120

Web: http://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

Az X lábú Füstölt feketetölgy egyedi fa étkezőasztal asztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X lábú Füstölt feketetölgy egyedi kinyitható fa étkezőasztalokról, akkor hívja szakembereinket akkor keresse szakembereinket a elérhetőségeinken..

 

X lábú Füstölt feketetölgy egyedi fa étkezőasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül