art deco targyalo asztal eben makasszar 1
art deco targyalo asztal eben makasszar 5Art Deco tárgyaló asztal, ammara ébenart deco targyalo asztal eben makasszar 6Art deco Ammara ében Alpi 10.42 egyedi nagyméretű tárgyalóasztalartdeco targyalo asztal makasszar ebenart deco targyalo asztal eben makasszar 4art deco targyalo asztal eben makasszar 1art deco targyalo asztal eben makasszar 7Art Deco tárgyaló asztal, ammara ébenart deco targyalo asztal eben makasszar 3Karosszék, ebédlőszék,art deco targyalo asztal eben makasszar 2Ammara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.art deco targyalo asztal eben makasszarArt deco karosszék, ammara ébenAmmara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.Art deco karosszék, ammara ébenAmmara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.Art deco asztal: "6" Ammara ében Alpi 10.42Art Deco tárgyaló asztal, ammara ébendavart-deco-makasszar-targyalo-asztal-arany-betet-4-meterart-deco-makasszar-targyalo-asztal-4-meterart_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 2art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 5art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 1

Art deco Ammara ében Alpi 10.42 egyedi nagyméretű tárgyalóasztal

Ár: 362 000 Ft

362 000 Ft

Art deco ALPI Ammara ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal az elegancia csúcsa ! Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába?
Az Ammara ében elegáns, drága, értékes  faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.

Ezt az Ammara felületet első sorban lakkozva ajánljuk: így mutatja a legszebb eleganciát. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalként javasoljuk a clear üveg fedőlapot. Az árak közepes fényű, zárt pórusú lakkozott kivitelre vonatkoznak, felárral magasfényű felülettel is rendelhető.
Rendkívül stabil, merev szerkezet, még extra, 4-5 méteres méretben is. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat feláras.

Ezt az asztal 4 méteres méretig egybefüggő asztallappal, efölötti méretben – akár 5 métert meghaladó méretben is – két fél asztallappal készítjük. Az osztás lehet eltérő anyagú betételemmel megoldott – pl, laparany “patak” organikus betét, mint természetes makasszár asztal képeinken.
Kérésre elektromos csatlakozókat – 230V; Usb; Hdmi; Utp; stb.  – tartalmazó elegáns csatlakozódobozokat helyezünk az asztalba. A vezetékek felvezetése a lábszerkezetbe rejtve. A csatlakozódobozok teteje lehet réz, szálcsiszolt acél, alumínium, fekete, fehér. ( Legrand dobozok)
Stílus azonos art deco székekt is készítünk, kívül fa, belül bőr vagy egyedi szövet kárpittal, vagy kívül-belül kárpitozott változatban.

Kiürítés

Termékleírás

Art deco Ammara ében Alpi 10.42 egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház. A asztalok egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Art deco ALPI Ammara ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal egy Ammara ében fa felületű art deco asztal: az elegancia csúcsa ! Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába?
Az Ammara ében elegáns, drága, értékes  faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.

Az Ammara ében sajátsága, hogy mindíg azonos mintázatú és árnyalatú, egy speciális  – un. többszörkéselt – technológiával előállított valódi fa felület ! Így nem jelentkezhet a természetes fák egyedről egyedre eltérő szín és erezet változatossága, a felület a képeken szereplő, azzal teljesen azonos, tervezhető.
Ezt az Ammara felületet első sorban lakkozva ajánljuk: így mutatja meg legszebben a kizárólag ehhez az exkluzív fafajhoz tartozó eleganciát. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalként javasoljuk az üveg fedőlapot. Az árak közepes fényű, zárt pórusú lakkozott kivitelre vonatkoznak, felárral magasfényű felülettel is rendelhető.
Díszdobozdoboz a lábra, kérhető saját anyagából de polírozott acél, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) anyagból is. Rendkívül stabil, merev szerkezet, még extra, 4-5 méteres méretben is. Az asztal bontható, lábszerkezet és asztallap 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat felára nettó 83.000 Ft – itt fehér filécsíkot ültetünk be 10 cm bordürrel, a káván a szálirány függőleges. Az intarzia ettől eltérő variációkban is készülhet, pl. fehér filé nélkül vagy a középről induló halszálka minta lefut a kávákra is.

Ezt az asztal 4 méteres méretig egybefüggő asztallappal, efölötti méretben – akár 5 métert meghaladó méretben is – két fél asztallappal készítjük.
Mód van a képeken szereplő különleges megosztásra: valódi aranyfüst lapokkal borított és kemény lakkal védett, “aranypatak” osztóval való megosztásra. ( Ezek a képek természetes makasszár ében asztalról készültek !)

Két végéről vagy középről 100-120 cm-rel bővíthető változatot is készítünk – a vendéglapok a lapba rejtve tárolhatóak.

Kérésre elektromos csatlakozókat – 230V; Usb; Hdmi; Utp; stb.  – tartalmazó elegáns csatlakozódobozokat helyezünk az asztalba, a lap tetejére vagy lefelé nyíló fedéllel a sarkokba, káva belső oldalára rejtetten, a kívánt számban és tartalommal. A vezetékek felvezetése a lábszerkezetbe rejtett vezetékcsatornákon halad. Edzett üveg fedőlapon is zárt kivágást készítünk a csatlakozódobozoknak. A csatlakozódobozok teteje lehet réz, szálcsiszolt acél, alumínium, fekete, fehér. ( Legrand dobozok)

Stílus azonos art deco székekt is készítünk, kívül fa, belül bőr vagy egyedi szövet kárpittal, vagy kívül-belül kárpitozott változatban.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Valódi ammara ében fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló lakkbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött kávét mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló a talpakon – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 4-8 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és installálását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami nevét, cégnevét is tartalmazhatja. és megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. A jelölés dombornyomott réz táblácska elhelyezésével történik az asztal látszó vagy nem látszó felületein, pl. lábon vagy az asztallap alján. Az egyedi jelöléssel ellátott, névre szóló asztalok minősítetten egyediek, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Az Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft, Kis Dániel, +36 (70) 393-0120

Érdekelhetnek még…

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül