Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal
Konzolasztal, a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében konzolasztalok lakkozás előttValódi makasszár ében asztalok magasfényű lakkozás - a 3D ajtót is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár bárasztal - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Hazai dió intarziás, lakkozott íróasztal - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében íróasztal magasfényű lakkozással - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében tárgyalóasztal magasfényű lakkozással- a 3D ajtót is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Valódi makasszár ében íróasztal magasfényű lakkozással - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !Ammara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.Ammara ében asztal lakkozás előtt.

Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal

Ár: 362 000 Ft

362 000 Ft

Nagyon népszerű forma, egy igazi klasszikus asztal. Rátétdoboz a lábra, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) kérhető. Rendeléskor kérjük megadni, a “kosár” “Megjegyzés” rovatban, kér-e dobozt és melyik változatot kéri.

Kiürítés

Termékleírás

Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal: Nagyon népszerű forma, egy igazi klasszikus asztal. Rátétdoboz a lábra, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) kérhető. Rendeléskor kérjük megadni, a “kosár” “Megjegyzés” rovatban, kér-e dobozt és melyik változatot kéri. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat felára nettó 34.000 Ft. Felárral lakkozva is rendelhető.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Füstölt feketetölgy fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

Az Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

 

Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül