Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal
art-deco-makasszar-targyalo-asztal-4-meterdavArt deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztalart_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 21art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 12art deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (98)art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 2art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 5art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 1art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meterart-deco-makasszar-targyalo-asztal-arany-betet-4-meterart deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (102)Valódi makasszár ében tárgyalóasztal magasfényű lakkozással- a 3D ajtót is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !art deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (125)Valódi makasszár ében íróasztal magasfényű lakkozással - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !art deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (124)art_deco_makasszar:targyalo_asztal_4_meter 3egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztalegyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztalegyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztaldavValódi makasszár bárasztal - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztal székart deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (103)egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztal székart deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (154)art deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (112)art deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (106)egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztal székart deco targyaloasztal_bovitheto_nyithato_etkezoasztal_ebedloasztal_iroasztal_konzolasztal (99)egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztal székValódi makasszár ében íróasztal magasfényű lakkozással - a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztal székValódi makasszár ében asztalok magasfényű lakkozás - a 3D ajtót is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !egyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztalegyedi art deco nyitható bővíthető étkezőasztal nagyméretű tárgyalóasztal ebédlőasztalart deco szék 5Art deco bár asztal konzolasztalKonzolasztal, a 3D falpanelt is gyártjuk, festett és furnéros felülettel !art deco szék 2art deco szék 3art deco szék 44 étkező_1_fehér_MM_vágással

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal

Ár: 435 000 Ft

435 000 Ft

100 éve töretlenül népszerű forma, valódi klasszikus  Art Deco asztal. A természetes makasszár ébenfa – ez a drága és ritka fafaj –  pedig a kiemelkedően elegánssá teszi az asztalt.

Kiváló választás egy elegáns tárgyalóba, de családi célokra is tökéletes ! Többféle tetőlap intarziával és sötét/világos fa vagy acél láb díszítő dobozzal készítjük.
Színre festett és Fenix tetőlapos verziókat is elkészítünk, art deco székekkel és kiegészítő bútorokkal, pl. tálaló vagy iratszekrény.
A 160 cm íróasztaltól, az 5 méteres tárgyalóasztalig, számos standard és egyedi méretben sőt, nyitható változatban is készítjük.
Az árak az intarzia nélküli, selyemfényre lakkozott verziók tájékoztató árai! Az egyedi asztal árak ettől eltérhetnek, pl. intarzia: kialakítástól függően 40-100 ezer Ft; magasfényű lakkozás: ~30 ezer Ft/nm.
A nagyméretű asztalok belső acél láb merevítéssel  készülnek, igen szilárdak. A lábban igény szerint vezetékcsatornát rejtünk el, elektromos csatlakozók számára.

A képek alatt bővebb leírást talál.

Kiürítés

Termékleírás

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal: Makasszár ében art deco asztal: az elegancia csúcsa ! Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába?
A valódi makasszár ében felülmúlhatatlanul elegáns, drága, értékes és ritka faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.
Ezt a valódi makasszár ében felületet kifejezetten lakkozva ajánljuk: így mutatja meg legszebben a kizárólag ehhez az exkluzív fafajhoz tartozó eleganciát. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalként javasoljuk az üveg fedőlapot. Az árak közepes fényű, nyílt pórusú lakkozott kivitelre vonatkoznak, felárral magasfényű felülettel is rendelhető.
Díszdobozdoboz a lábra, kérhető saját anyagából de polírozott acél, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) anyagból is. Rendkívül stabil, merev szerkezet, még extra, 4-5 méteres méretben is. Az asztal bontható, lábszerkezet és asztallap 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat felára nettó 83.000 Ft – itt az asztal széli bordűr lefordul a függőleges szegélyre.

Ezt az asztal 4 méteres méretig egybefüggő asztallappal, efölötti méretben – akár 5 métert meghaladó méretben is – két fél asztallappal készítjük.
Mód van a képeken szereplő különleges megosztásra: valódi aranyfüst lapokkal borított és kemény lakkal védett, “aranypatak” osztóval való megosztásra.

Két végéről vagy középről 100-120 cm-rel bővíthető változatot is készítünk – a vendéglapok a lapba rejtve tárolhatóak.

Kérésre elektromos csatlakozókat – 230V; Usb; Hdmi; Utp; stb.  – tartalmazó elegáns csatlakozódobozokat helyezünk az asztalba, a lap tetejére vagy lefelé nyíló fedéllel a sarkokba, káva belső oldalára rejtetten, a kívánt számban és tartalommal. A vezetékek felvezetése a lábszerkezetbe rejtett vezetékcsatornákon halad. Edzett üveg fedőlapon is zárt kivágást készítünk a csatlakozódobozoknak. A csatlakozódobozok teteje lehet réz, szálcsiszolt acél, alumínium, fekete, fehér. ( Legrand dobozok)

Stílus azonos art deco székekt is készítünk, kívül fa, belül bőr vagy egyedi szövet kárpittal, vagy kívül-belül kárpitozott változatban.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Valódi makasszár ében fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló lakkbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött kávét mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló a talpakon – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 4-8 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és installálását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami nevét, cégnevét is tartalmazhatja. és megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. A jelölés dombornyomott réz táblácska elhelyezésével történik az asztal látszó vagy nem látszó felületein, pl. lábon vagy az asztallap alján. Az egyedi jelöléssel ellátott, névre szóló asztalok minősítetten egyediek, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Az Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

Art deco valódi makasszár ében egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft, Kis Dániel, +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül