cubus_minimal_wenge_fa_acel_etkezoasztal_targyaloasztal_nyithato_bovitheto_design_ebedloasztal

Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal

Ár:

Kiürítés

Cubus – acél

Cubus tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal

Látványos minimal forma, számos méretben. A lábak lehetnek szálcsiszolt acél vagy színre szinterezett vas.

A Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal egy elegáns lábelhelyezésű minimál stílusú asztal, melynek asztallapja stabil, teherbíró. Egyedi, különleges design, mely kifinomultan elegáns vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól, klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik.

Az asztal rendkívül stabil, a láb merev, nem rugózik. Hosszú élettartamra tervezett, kiváló, erős és tartós faanyagokból építjük, nem reped és nem vetemedik.

Készítjük nyitható változatban is, vastagabb, középen szétnyitható lappal, az asztallap alatt rejtett, bőrözött fiókban elhelyezett vendéglapokkal, melyek 50 cm-rel nagyobbítják az asztalt. Készül szupermatt, rendkívül ellenálló dekorfelülettel, akár a teljes asztalt, akár a betétlapot lehet ezzel a modern, nagyon strapabíró design bevonattal kérni. A lábak lehetnek gyöngyszórt rozsdamentes acél vagy választott színre szinterezettek. Kültéri változatban hőkezelt kőris asztallappal is kérhető.

Kör alakú, két fél asztalként is használható vagy nyitható kör asztalként is készül, sok méretben.

A felület víz, vegyszer és hőálló olajbevonatot kap, mely nem ragacsos, portaszító és remekül tisztítható.

 

Termékleírás

Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal, egyedi jelöléssel, házhoz szállítva is.

Stílus és látványos forma, számos méretben: Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Az asztallap:

Az asztallap FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható!

Gyártási határidő:

A Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal – gyártási határideje 4-6 hét között, az aktuális időt és az egyéb feltételeket is a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

  • Telefon: +36 (70) 393-0120
  • Web: https://asztalkell.hu
  • e-mail: info@asztalkell.hu

A Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal füstölt feketetölgy lappal, acél lábbal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Cubus egyedi tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken..

 

Cubus egyedi acél lábú étkező és tárgyalóasztalok webáruház Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül