cubus_minimal_asztal_acel_üveg_lab_etkezoasztal_targyaloasztal_ebedloasztal_egyedi_asztal

Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai dió lappal, acél lábbal

Ár:

Kiürítés

Cubus – acél

Cubus étkezőasztal, tárgyalóasztal hazai dió lappal, acél lábbal

Látványos, egyedi formatervezés, számos standard vagy egyedi, extrém méretekben is, mint 8*1,8 méter. A trendvezető minimál stílust hatásosan ötvözi az organikus formákkal a lábak szögbe állítása, mely a stabilitást is biztosítja. Az asztallap  hazai dió, az egyik legszebb bútorfa, színei a vajfehértől a feketéig terjednek, de minden árnyalat alapja egy enyhe szürke alapszín, mellyel remekül illeszkedik minden miliőbe.
Rendkívül stabil, házhoz szállítjuk és össze is szereljük. A lábszerkezet+asztallap bontható és csavarral vissza rögzíthető. 

Az asztallap FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, sok színben. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. 

A lábak gyöngyszórt rozsdamentes acélból készülnek. Polírozott acél vagy választott színre szinterezett vas lábbal is készítjük, csakúgy, mint vastag fekete, átlátszó víztiszta vagy kékes árnyalatú üveg lábbal és csapolt tölgyfa lábbal. A beton felületű lábak és a FENIX tetőlap kombinációjában is elkészítjük ezt a tárgyalóasztalt. A lábak méretét és számát az asztallap mérethez igazítjuk.

Tárgyalóasztaloknál az asztal felületén  esztétikus felnyíló dobozokban elhelyezzük a kért konferenciatechnológiát, 230V; USB; Hdmi; VGA; stb. csatlakozókkal. A csatlakozók, mikrofonok az asztallap élében is helyet kaphatnak.

Hagyományos, szabályos lábelhelyezéssel is készítjük

Egyedi méretekkel, igényeivel keresse Kis Dánielt, info@asztalkell.hu vagy a 06-70-393-0120

Az asztal tervezését, szállítását, installálását is vállaljuk, ellátjuk céglogójával, névre szóló réztáblával.

Termékleírás

Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai dió lappal, acél lábbal, egyedi jelöléssel, házhoz szállítva is.

Stílus és látványos forma, számos méretben: Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai dió lappal, acél lábbal

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Az asztallap:

Az asztallap FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható!

Gyártási határidő:

A Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai dió lappal, acél lábbal – gyártási határideje 4-6 hét között, az aktuális időt és az egyéb feltételeket is a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

  • Telefon: +36 (70) 393-0120
  • Web: https://asztalkell.hu
  • e-mail: info@asztalkell.hu

A Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai dió lappal, acél lábbal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Cubus egyedi tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken..

 

Cubus egyedi acél lábú étkező és tárgyalóasztalok webáruház Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül