highland_asztal_tárgyalóasztal_étkezőasztal_nyitható_bővíthető_asztalok_fa_beton_acél_

Art deco Füstölt fekete tölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal

Ár:

Kiürítés

100 éve töretlenül népszerű forma, valódi klasszikus  Art Deco asztal. A Füstölt feketetölgy – ez a drága és ritka fafaj –  pedig a kiemelkedően elegánssá és emberközelivé teszi az asztalt.

Kiváló választás egy elegáns tárgyalóba, de családi célokra is tökéletes ! Többféle tetőlap intarziával és sötét/világos fa vagy acél láb díszítő dobozzal készítjük.
Színre festett és Fenix tetőlapos verziókat is elkészítünk, art deco székekkel és kiegészítő bútorokkal, pl. tálaló vagy iratszekrény.
A 160 cm íróasztaltól, az 5 méteres tárgyalóasztalig, számos standard és egyedi méretben sőt, nyitható változatban is készítjük.
Az árak az intarzia nélküli, olajozott verziók tájékoztató árai! Az egyedi asztal árak ettől eltérhetnek, pl. intarzia: kialakítástól függően 40-100 ezer Ft; magasfényű lakkozás: ~30 ezer Ft/nm.
A nagyméretű asztalok belső acél láb merevítéssel  készülnek, igen szilárdak. A lábban igény szerint vezetékcsatornát rejtünk el, elektromos csatlakozók számára.

Cégeknek leasing lehetőséget biztosítunk !

Egyedi árakért, lehetőségekért hívja Kis Dánielt a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu emailcímen ! A képek alatt bővebb leírást is talál.

Termékleírás

Art deco  Füstölt fekete tölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház, az asztalok egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Art deco  Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal: a  Füstölt fekete tölgy art deco asztal: az elegancia csúcsa ! Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába?
A  Füstölt feketetölgy felülmúlhatatlanul elegáns, ugyanakkor kellemes, emberközeli, értékes és ritka faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.
Ezt a  Füstölt feketetölgy felületet olajozva és lakkozva is ajánljuk: olajozva családi használatra, lakkozva tárgyalókba. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalként javasoljuk az üveg fedőlapot is. Az árak olajozott kivitelre vonatkoznak, felárral lakkozott, magasfényű felülettel is rendelhető.
Díszdoboz a  lábra kérhető saját anyagából de polírozott acél, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) anyagból is. Rendkívül stabil, merev szerkezet, még extra, 4-5 méteres méretben is. Az asztal bontható, lábszerkezet és asztallap 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat feláras.

Ezt az asztal 4 méteres méretig egybefüggő asztallappal, efölötti méretben – akár 5 métert meghaladó méretben is – két fél asztallappal készítjük.
Mód van a képeken szereplő különleges megosztásra: valódi aranyfüst lapokkal borított és kemény lakkal védett, “aranypatak” osztóval való megosztásra.

Két végéről vagy középről 100-120 cm-rel bővíthető változatot is készítünk – a vendéglapok a lapba rejtve tárolhatóak.

Kérésre elektromos csatlakozókat – 230V; Usb; Hdmi; Utp; stb.  – tartalmazó elegáns csatlakozódobozokat helyezünk az asztalba, a lap tetejére vagy lefelé nyíló fedéllel a sarkokba, káva belső oldalára rejtetten, a kívánt számban és tartalommal. A vezetékek felvezetése a lábszerkezetbe rejtett vezetékcsatornákon halad. Edzett üveg fedőlapon is zárt kivágást készítünk a csatlakozódobozoknak. A csatlakozódobozok teteje lehet réz, szálcsiszolt acél, alumínium, fekete, fehér. ( Legrand dobozok)

Stílus azonos art deco székeket is készítünk, kívül fa, belül bőr vagy egyedi szövet kárpittal, vagy kívül-belül kárpitozott változatban.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal.Füstölt feketetölgyfa felületet kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olaj vagy lakkbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött kávét mielőbb le kell törölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló a talpakon – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 4-8 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Asztal, székek átvétele:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és installálását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami nevét, cégnevét is tartalmazhatja. és megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. A jelölés dombornyomott réz táblácska elhelyezésével történik az asztal látszó vagy nem látszó felületein, pl. lábon vagy az asztallap alján. Az egyedi jelöléssel ellátott, névre szóló asztalok minősítetten egyediek, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Az Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

Art deco Füstölt feketetölgy egyedi nagyméretű tárgyalóasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft.  Kis Dániel, +36 (70) 393-0120; info@asztalkell.hu

Bővebben

Orvosi vélemény

dr. Garamvolgyi Gábor hozzászólása facebook oldalunkról (szíves engedélyével): Orvosként mondom, hogy az állómunka egészségesebb mint az ülőmunka, még a visszereseknek is. A kollégám meg pont a gerincműtétje után kapott emelhető asztalt a munkahelyen. Nagyon jó, hogy már szélesebb rétegeknek elérhető az asztalemelő. Nem maga az állás, ami jobb, mert a gravitáció miatt mindkét helyzetben pang a vér a lábakban – hanem a mozgás szabadsága, ide-oda lépkedés, súlypont áthelyezése, ez mind segíti a vérkeringést. Illetve, hogy ha úgy akarjuk akár le is ülhetünk, és nem vagyunk egy helyzetbe kényszerítve heti 40+ órát.
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül