Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház
Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház

Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztal

Egyedi fafajból, esetleg lakkozva, pácolva, meglévő berendezésével harmonizáló asztalt szeretne …..

Termékleírás

Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok: Egyedi fafajból, esetleg lakkozva, pácolva, meglévő berendezésével harmonizáló asztalt szeretne ?
Megoldjuk, köszönhetően a saját, hazai gyártásnak ! Kérem írja meg egy egy rövid emailben kívánságát, egyeztetünk, majd egyedi ajánlat alapján elkészítjük, leszállítjuk asztalát. Segítsen szakembereinknek. Akár meg is fogalmazhatja, vagy le is írhatja elképzeléseit. Ha, nem tudja a konkrét fa fajt, akkor nézze meg, hogy mi milyen fa fajták alapanyagival dolgozunk. A formák tekintetében elfogadunk leírásokat, képeket, s azoktól való eltérési elképzeléseket. Amikor meghatároztuk az asztal fa fajtáját, megrajzoltuk a formákat, elkészítettük az egyedi asztalát, akkor személyre szabott tisztítási és ápolási tanácsokat is adunk.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje általában 3-6 hét közötti, de ez változhat az elképzelés bonyolultsági fokától. Az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

E-mail: info@asztalkell.hu

A Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

 

Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül