Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház
Hokkaido asztalok: "7" Füstölt feketetölgyHokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház

Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztal

Ár: 186 000 Ft

186 000 Ft

Japán stílusban tervezett asztalunk …..

Kiürítés

Termékleírás

Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok: Japán stílusban tervezett asztalunk. A lábrögzítő vasalat rejtett, erős, saját fejlesztésünk. Szállítjuk összeszerelve vagy lábak+asztallap és 4×4 db csavarral rögzíthető. Az asztal felületek természetes Füstölt feketetölgy fa borítással készülnek. Válogatott Füstölt feketetölgy alapanyagból a természetes faanyag változatosságával, mely az egyedi megismételhetetlen mintázatot biztosítja. Frízes, azaz csíkos válogatást használunk, de kérésre a mintás, flóderos változat is elérhető.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Nem használunk erdők kipusztításából származó faanyagot. Az asztal felületek természetes wenge fa borítást kapnak.
Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Ember és környezetbarát, kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható – ellentétben a lakkokkal. Ma már minden mértékadó európai asztalgyártó olajbevonatot használ.
A fa felületeket fémtárgyak, kerámiaedények éles talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett stabilan rögzített filc lábgombok – nem karcolják a padlót.
Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

E-mail: info@asztalkell.hu

A Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken..

 

Hokkaido Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül