Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal
Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal

Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal

Ár:

Kiürítés

Kehely hazai dió bővíthető asztal egy új, praktikus design étkezőasztal, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de szín azonos tömörfa bortartó rácsot is készítünk hozzá.  A láb nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek, ellenállnak a repedésnek, vetemedésnek. A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerűen kinyitható, összecsukható az asztal.
Saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre is.

A Kehely természetes hazai dió egyedi ebédlő asztal egy dinamikusan íves lábú és enyhén ívelt lapú asztal, mely kellemes, otthonos, bensőséges közösséget teremt.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik.
Igen népszerű asztal, melyet magunk gyártunk. Egyedi, különleges design, mely otthonos, bensőséges vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól.

Különlegesen szép faanyag a hazai dió: a hazai dió egy különleges színvilágú és erezetű fafaj, melyet, a szépségre külön figyelve válogatunk össze harmonikus felületté. A hazai dió az egyik legelterjedtebb bútorfa, melyet évszázadokon át, a megbízhatósága miatt használtak, napjainkban a vezető belsőépítészeti trendek leggyakoribb eleme. Gyönyörű különleges színeivel,  erezetével, talán a modern, minimál környezetbe legkönnyebben beillesztető faanyag, de klasszikus enteriőrökben is megállja helyét.

Az asztal rendkívül stabil, a láb merev, nem rugózik. Hosszú élettartamra tervezett, kiváló, erős és tartós faanyagokból építjük, nem reped és nem vetemedik.
Nyitható, bővíthető verzióban, 2*30 cm-rel növeljük az asztal hosszát, azaz plusz két fő fér el kényelmesen.

A felület víz, vegyszer és hőálló olajbevonatot kap, mely nem ragacsos, portaszító és remekül tisztítható.

A design saját tervezésünk, az egyik legnépszerűbb modellünk, amely jól illeszkedik modern és klasszikus enteriőrökbe is.
Kialakítjuk egyedi anyagokból, és felületekkel is mint beton, FENIX, festett, üveg, lakkozás, stb.

Javasolt kiegészítők:

CUBUS székeink remekül illeszkednek a Kehely asztalokhoz, kiemelkedő design, kényelmes, tisztítható kárpitozás, minőségi kivitelezés, tartós, sok éves használatra tervezett alapanyagokból. Rendelje meg nálunk Kehely asztalát székekkel, kedvezményesen! A Kehely asztalokhoz bortartó rácsot is készítünk, szín azonos kivitelben, fából.

Konferenciatechnológiát is beépítünk, rejtett, lábban futó vezetékezéssel. 120+60 cm -től a 300+60 cm méretig gyártjuk, széria és egyedi méretekben.
Cégeknek lízing lehetőséget is biztosítunk !

Termékleírás

Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus:

Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal, egy új, praktikus design étkezőasztal, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de szín azonos tömörfa bortartó rácsot is készítünk hozzá. Asztallapját vevőink kérésére vastagítottuk, a masszív, megbízható, stabil látványért, de vékonyított lapperemmel is rendelhető. Eettől még ugyanolyan stabil, szilárd az asztallap és a lábszerkezet. A láb merevségét a rejtett belső fa gerendázat vastagításával megnöveltük, így nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek az asztalos szakma szabályai szerint, hogy ellenálljanak a repedésnek, vetemedésnek. A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerűen kinyitható, összecsukható az asztal.

Saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre is.

Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal egy dinamikusan íves lábú és enyhén ívelt lapú asztal, mely kellemes, otthonos, bensőséges közösséget teremt.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik.
Igen népszerű asztal, melyet magunk gyártunk. Egyedi, különleges design, mely otthonos, bensőséges vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól.

A faanyag választás is ezt az egyediséget erősíti: a hazai dió egy különleges színvilágú és erezetű fafaj, melyet, a szépségre külön figyelve válogatunk össze harmonikus felületté. A hazai dió az egyik legkedveltebb bútorfa, melyet évszázadokon át, a megbízhatósága miatt használtak, napjainkban a vezető belsőépítészeti trendek leggyakoribb eleme. Gyönyörű különleges színeivel, erezetével, talán a modern, minimál környezetbe legkönnyebben beillesztető faanyag.

A Kehely hazai dió étkezőasztal vásárlásával, garantáltan egyedi, különleges szépségű asztal tulajdonosa lesz, melyet sok évig örömmel használhat. Random mintába rendezett felülettel is rendelhető, mely további egyedi, modern megjelenést biztosít. Kérésére egyedi, névre szóló jelöléssel, gravírozással is ellátjuk.

Javasolt kiegészítők:

CUBUS székeink remekül illeszkednek a Kehely asztalokhoz, kiemelkedő design, kényelmes, tisztítható kárpitozás, minőségi kivitelezés, tartós, sok éves használatra tervezett alapanyagokból. Rendelje meg nálunk Kehely asztalát székekkel, kedvezményesen! A Kehely asztalokhoz bortartó rácsot is készítünk, szín azonos kivitelben, fából.

Anyagok, felületek, használat, tisztítás:

Az általunk gyártott Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 1988 óta. Az asztalok lábszerkezete merev, erős faszerkezet, az asztallap magja is fából készül, speciális eljárással, hogy kiküszöböljük a vetemedést, repedést. A lap és láb,természetes hazai dió fa fedőréteget kap.

A Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal felülete kemény, természetes olajbevonatot kap, mely ellenáll víznek, vegyszereknek és hőnek, nem ragacsos, portaszító és könnyen tisztítható. Ez a természetes, szag és allergén mentes felületvédelem családi használatra a legmegfelelőbb. Az európai asztalgyártók többsége is ezt használja, jó okkal. A lakkozáshoz hasonlóan ellenálló, de azzal ellentétben házilag egyszerűen regenerálható, javítható természetes, környezet és emberbarát.
A lakkokkal ellentétben, az esetleges karcolódás nem fehér, így alig látható. A karc vagy sérülés házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként ne használja! A napi használatban javasoljuk a tányéralátét használatát.

Tisztítás:

Nedves vagy, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. De pl. kiömlött forró kávé, akár órák múlva letörölve, az egyszerű letörlés után sem hagy nyomot. Ápolásra, karcjavításra Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Kérésre házi karcjavító készletet, ápolóolajat adunk.

Használati tulajdonságok, tartósság:

A Kehely asztal alakjának köszönhetően bensőséges közösséget teremt, az ívelt hosszú oldalak kellemesen körbejárhatóvá, körbeülhetővé teszik. A lap és láb merev, nem rugózik, a vendéglapok két plusz fő kényelmes étkezését biztosítják.
Mivel magunk készítjük, kiváló, tartós anyagokat használunk, a sok éves élettartamért. A szerkezeti kialakítások erősek, stabilak, tartósak.
Az asztallapot és lábat, oldható csavarkötés rögzíti, így költözéskor is könnyen szétszedhető és összerakható.
Az asztal stabil, nem borulékony, jól körbeülhető, ergonómiailag tervezett, a láb nem jelent akadályt a beülésben. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót. Esetleges komolyabb sérülés esetén az asztalt szolid árért tudjuk javítani, felújítani vagy felületét, akár lapját cserélni, a saját gyártásnak köszönhetően

A Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal teljes körű gyártói garanciát adunk. Az elmúlt 30 évben garanciális hiba nem fordult elő, csak sérüléseket javítottunk vevői kérésre.

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Kehely asztalok különleges kialakításban, nagy igénybevételekre:

Irodai íróasztal, éttermi asztal, tárgyalóasztal és hasonló, nagy igénybevételre tervezett esetben, javasoljuk a FENIX szupermatt felső felületet vagy az edzett clear üveg, vagy színezett LACOBEL üveg fedést. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívül kellemes színválasztékban. Kérésre lakkozott vagy színre festett felülettel is elkészítjük a Kehely asztalokat, választott fényességben.

Az asztal lába, lapja kaphat valósághű strukturált betonbevonatot, homokszíntől a szürkén és ezüstön át az antracit színig. Antik vas és bronz felületekkel is készítjük. Ezek a különleges felületek 3 mm vastagok, strukturáltak, vízálló viasz védelmet kapnak, könnyen tisztíthatóak.
A beton és antik vas különleges, a vezető minimál designbe illeszkedő felületek, melyek csak nálunk elérhetőek.

Konferenciatechnológiát is beépítünk, felnyíló csatlakozó dobozokkal, 230V; Hdmi; Usb; Vga; stb. csatlakozókkal, rejtett, lábban futó vezetékezéssel.
140+60 cm -től a 300+60 cm méretig gyártjuk, széria és egyedi méretekben.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon: Kis Dániel +36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

E-mail: info@asztalkell.hu

A Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Kehely hazai dió egyedi bővíthető design étkezőasztalról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

 

Kehely egyedi bővíthető design asztal webáruház
Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül