Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztal választható asztallappal és lábbal

 Egyedi kialakítású kerek társalgó, étkező, tárgyaló asztal választható asztallappal és lábbal

Ár: 123 456 Ft

Bruttó: 156 789 Ft

 Kerek egyedi kialakítású társalgó asztalt szeretne?

Kerek egyedi kialakítású társalgó asztal

Kívánsága szerint kialakítjuk, egyedi anyagokból felépítve, egyedi méretben, asztallap alakkal és lábakkal.
Dolgozunk az összes elérhető fafajból valamint modern belsőépítészeti anyagokból mint: Fenix, dekorok, beton, festett felületek, üvegek és acélok.
Beépítünk elektromos csatlakozó egységeket és komplett konferencia technológiát is.

Látványos, kerek és ovális asztalok, egyedi méretezéssel, extrém méretekben is.  Az asztallap lehet tölgy, antik javított tölgy, wenge, füstölt tölgy, hazai vagy amerikai dió vagy bármely választott fafaj. Az asztallap FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Fa lábon kívűl, szálcsiszolt vagy polírozott acél vagy színre szinterezett vas lábbal is elkészítjük, csakúgy, mint vastag fekete, átlátszó víztiszta vagy kékes árnyalatú üveg lábbal. A beton felületű lábak és a FENIX tetőlap kombinációjában is elkészítjük a kerek és ellipszis egyedi étkező vagy tárgyalóasztalt. Nyitható, bővíthető asztal változatokat is készítünk. Az asztal felületén  esztétikus felnyíló dobozokban elhelyezzük a kért konferenciatechnológiát, 230V; USB; Hdmi; VGA; stb. csatlakozókkal. A csatlakozók, mikrofonok az asztallap élében is helyet kaphatnak.

Az asztal tervezését, szállítását, installálását is vállaljuk, ellátjuk céglogójával, névre szóló réztáblával.

Egyedi méretekkel, igényeivel keresse Kis Dánielt, info@asztalkell.hu vagy a 06-70-393-0120
A megjelölt ár nem valós, ezeket az asztalokat egyedi árajánlat szerint készítjük el.

Termékleírás

Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztal választható asztallappal és lábbal, egyedi jelöléssel, házhoz szállítva is. Részletes információ: +36 (70) 393-0120

Stílus és látványos forma, számos méretben: Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztal választható asztallappal és lábbal. Kívánsága szerint kialakítjuk, egyedi anyagokból felépítve, egyedi méretben, asztallap alakkal és lábakkal.

Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztalt szeretne?

Keressen terveivel, ötleteivel! – info@asztalkell.hu – Kis Dániel

Gyártási határidő:

A Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztalok átlagos gyártási határideje 4-6 hét között változik, az aktuális időt a személyes elképzelései egyeztetése után, a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..

A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

  • Telefon: +36 (70) 393-0120
  • Web: https://asztalkell.hu
  • e-mail: info@asztalkell.hu

A megjelölt ár nem valós, ezeket az asztalokat egyedi árajánlat szerint készítjük el.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Kerek egyedi kialakítású kerek társalgó asztalok webáruház Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül