asztal étkezőasztal összecsukható asztal

Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal

Ár:

Kiürítés

Kellemes, közösséget teremtő asztal a Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal. A kör alak, a letisztult lábkialakítás, a természetes faanyagok, a nyitható kialakítás, ideális tárgyaló vagy étkező asztallá teszi.
Nyitható, bővíthető verzióban, 40; 50; 60 cm-rel növeljük az asztal hosszát, az alapmérettől függően. Egyedi igényre 100 cm nyitással is készül, felárral.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik. Igen népszerű asztal, melyet magunk gyártunk. Egyedi, különleges design, mely otthonos, bensőséges vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól.
Cégeknek lízing lehetőséget is biztosítunk!

Termékleírás

Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal webáruház. Az asztalok házhoz szállítását és egyedi jelölését is vállaljuk.

A stílus:

A Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal egy kompakt minimál stílusú asztal, tömör fa lábbal, masszív, nyitható vagy fix lappal. Az asztallap és a láb stabil, teherbíró, nem inog, nem billeg. A nyitó vasalat rejtett, erős, a vendéglapok az asztallapban rejtve tárolhatóak. Kiváló tárgyaló vagy étkezőasztal első osztályú anyagokból, kézműves mestermunkával megalkotva! Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik. A kerek forma és a természetes faanyagok kombinációja értékes, emberközeli és tartós, emellett kellemes, otthonos közösséget teremt.
Különlegesen szép faanyag az amerikai dió: A faanyag választás is ezt az egyediséget erősíti: az amerikai dió egy visszafogott színvilágú és erezetű fafaj, melyet, a szépségre külön figyelve válogatunk össze harmonikus felületté. A hazai tölgy az egyik legelterjedtebb bútorfa, melyet évszázadokon át, a megbízhatósága miatt használtak, napjainkban a vezető belsőépítészeti trendek leggyakoribb eleme. Gyönyörű világos szineivel, visszafogott erezetével, talán a modern környezetbe legkönnyebben beillesztető faanyag.
A Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható vagy fix asztal vásárlásával, garantáltan egyedi, különleges szépségű asztal tulajdonosa lesz, melyet sok évig örömmel használhat. Az asztallap random mintába rendezett felülettel is rendelhető, mely további egyedi, modern megjelenést biztosít. Kérésére egyedi jelölését is vállaljuk, névre szóló gravírozással is ellátjuk.

Anyagok, felületek, használat, tisztítás

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 1988 óta. Az asztalok lábszerkezete merev, erős faszerkezet, az asztallap magja is fából készül, speciális eljárással, hogy kiküszöböljük a vetemedést, repedést. Az asztallap vastag természetes amerikai dió fedőréteget kap, a láb tömör diófa.
Az asztalok felülete kemény, természetes olajbevonatot kap, mely ellenáll víznek, vegyszereknek és hőnek, nem ragacsos, portaszító és könnyen tisztítható. Ez a természetes, szag és allergén mentes felületvédelem családi használatra a legmegfelelőbb. Az európai asztalgyártók többsége is ezt használja – jó okkal. A lakkozáshoz hasonlóan ellenálló, de azzal ellentétben házilag egyszerűen regenerálható, javítható természetes, környezet és emberbarát.
A lakkokkal ellentétben, az esetleges karcolódás nem fehér, így alig látható. A karc vagy sérülés házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként ne használja! A napi használatban javasoljuk a tányéralátét használatát.
Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. De pl. kiömlött forró kávé – akár órák múlva letörölve, az egyszerű letörlés után sem hagy nyomot. Ápolásra, karcjavításra Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Kérésre házi karcjavító készletet, ápolóolajat adunk.

Használati tulajdonságok, tartósság

A Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal alakjának köszönhetően bensőséges közösséget teremt, a kör alak kellemesen körbejárhatóvá, körbeülhetővé teszi. A lap és láb merev, nem rugózik, a vendéglapok két plusz fő kényelmes étkezését biztosítják.
Mivel magunk készítjük, kiváló, tartós anyagokat használunk, a sok éves élettartamért. A szerkezeti kialakítások erősek, stabilak, tartósak.
Az asztallapot és lábat, a Base asztaloknál négy csavar rögzíti, így költözéskor is könnyen szétszedhető és összerakható.
Komolyabb sérülés esetén az asztalt – szolid árért – tudjuk javítani, felújítani vagy felületét, akár lapját cserélni, a saját gyártásnak köszönhetően. A fa fedőfelület az asztallapon vastag, többször átcsiszolható, felújítható. Az asztal stabil, nem borulékony, jól körbeülhető, ergonómiailag tervezett, a láb nem jelent akadályt a beülésben. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.
Az asztalainkra teljes körű gyártói garanciát adunk – az elmúlt 30 évben garanciális hiba nem fordult elő, csak sérüléseket javítottunk vevői kérésre.
Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

A Base természetes amerikai dió asztalok különleges kialakításban, nagy igénybevételekre:

Irodába, étterembe és hasonló, nagy igénybevételre tervezett helyekre, javasoljuk a FENIX szupermatt felső felületet vagy az edzett clear üveg, vagy színezett LACOBEL üveg fedést. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinválasztékban. Kérésre lakkozott vagy színre festett felülettel is elkészítjük, választott fényességben.
Az asztal lába, lapja kaphat valósághű strukturált betonbevonatot, homokszíntől a szürkén és ezüstön át az antracit színig. Antik vas és bronz felületekkel is készítjük. Ezek a különleges felületek 3 mm vastagok, strukturáltak, vízálló viasz védelmet kapnak, könnyen tisztíthatóak.
A beton és antik vas különleges, a vezető designbe illeszkedő felületek, melyek csak nálunk elérhetőek.
Konferenciatechnológiát is beépítünk, felnyíló csatlakozó dobozokkal, 230V; Hdmi; Usb; Vga; stb. csatlakozókkal, rejtett, lábban futó vezetékezéssel. 120+60 cm -től a 300+60 cm méretig gyártjuk, széria és egyedi méretekben.

Rendelés, gyártási határidő:

Az asztalt megrendelheti itt, asztal webáruházunkban vagy telefonon, illetve személyesen. A rendelésről visszaigazolást és előlegbekérőt küldünk, az előleg beérkezte után gyártásba vesszük asztalát. Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk. Az asztal elkészültéről értesítjük, a szállítás időpontját egyeztetjük. Expressz gyártás felárral lehetséges, kapacitásunk függvényében.
Halasztott gyártás is lehetséges, ha pl. kedvezményes áron előrendelne, de az asztalra csak hosszabb idő múlva lesz szüksége.
Cégek részére bútorlizinget is biztosítunk! , Így azonnal leírhatja eredményéből a beruházást, halasztott részletfizetés mellett. Partnerünk a GRENKELEASING.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben, időpont egyeztetéssel: 2233 Ecser, Ady u 2.
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Minta asztal személyes megtekintése, kedvezményes rendelés

Személyesen is megnézheti, kipróbálhatja az asztalokat üzemünkben, előzetes időpont egyeztetéssel. Szívesen látjuk egy személyes találkozóra, nyitvatartási időn kívül is. Bemutatótermünk gyermek és kutyabarát!
Időpontot Kis Dániellel egyeztethet: +36 (70) 393-0120 vagy emailben: info@asztalkell.hu
Kedvezménykártyát itt igényelhet: https://asztalkell.hu/kulonleges-ajanlat/

Részletekről érdeklődhet

Telefon: +36 (70) 393-0120 – Kis Dániel

Web: https://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

A Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Base természetes amerikai dió egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztalról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztal webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül