reverz, kehely étkezőasztal tárgyalóasztal bővíthető ebédlőasztal
Reverz, füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztal

Reverz, füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztal

Ár:

Kiürítés

Reverz, az átfordítható lábú füstölt tölgy bővíthető design étkezőasztal: két, legnépszerűbb asztalunk egyszerre: otthon, egyszerüen átfordíthatja a lábát így mind az X, mind Kehely asztallal rendelkezik ! Szakembert nem igényel, csak egyetlen csavart kell ki és visszacsavarni a rögzítéshez ! Így bármikor, kedve szerint változtathat az asztal látványán, változatosságot teremtve otthonában, imponálva vendégeinek! Kellemes, otthonos, a klasszikus és a minimál stílushoz is remekül illeszkedik. 

Kehely bővíthető asztal állásban paraktikus design étkezőasztal, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de színazonos tömörfa bortartó rácsot is készítünk hozzá. Asztallapja vevőink kérésére vastag, a masszív, megbízható, stabil látványért, de az X – lábú asztalokat jellemző, vékonyított lap peremmel is rendelhető. A láb nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev, mindkét állásban. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek az asztalosszakma szabályai szerint, hogy ellenálljanak a repedésnek, vetemedésnek.

A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál design trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerüen kinyitható, összecsukható az asztal.
Az asztallap vastag, masszív, de rendelhető éleken vékonyított kialakítással is.

Javasolt kiegészítők:

CUBUS székeink remekül illeszkednek a Reverz asztalokhoz, kiemelkedő design, kényelmes, tisztítható kárpitozás, minőségi kivitelezés, tartós, sok éves használatra tervezett alapanyagokból. Rendeljen meg nálunk Reverz asztalát székekkel, kedvezményesen ! A Reverz asztalokhoz bortartó rácsot is készítünk, színazonos kivitelben, fából, ennek 34.000 Ft + áfa a felára.

Figyelünk az apró részletekre: a sarkok lekerekítettek, a fa felületek bársonyosan finomak. Rendkívül stabil, sok választható méretben készítjük, – gondos egyedi kézimunkával.
Valamennyi méretből rendelhető nyitható asztal is! Cégeknek lízinglehetőséget kínálunk, bútorlízing partnerünk a Grenkeleasing !

Termékleírás

Reverz  füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztal, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus:

Reverz füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztal: két, legnépszerűbb asztalunk egyszerre: otthon, egyszerűen átfordíthatja a lábát így mind az X, mind Kehely asztallal rendelkezik! Szakembert nem igényel, csak egyetlen csavart kell ki és visszacsavarni a rögzítéshez! Így bármikor, kedve szerint változtathat az asztal látványán, változatosságot teremtve otthonában, imponálva vendégeinek! Kellemes, otthonos,a klasszikus és a minimál stílushoz is remekül illeszkedik.

Kehely bővíthető asztal állásban praktikus design étkezőasztal, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de színazonos bortartó rácsot is készítünk hozzá. Asztallapja vevőink kérésére vastag, a masszív, megbízható, stabil látványért, de az X lábú asztalokat jellemző, vékonyított lapperemmel is rendelhető, ettől még ugyanolyan stabil, szilárd az asztallap és a lábszerkezet. A láb merevségét a rejtett belső fa gerendázat vastagításával megnöveltük, így nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev, mindkét állásban. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek az asztalosszakma szabályai szerint, hogy ellenálljanak a repedésnek, vetemedésnek. A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerüen kinyitható, összecsukható az asztal.

Saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre is.

A Reverz füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztal egy dinamikusan íves lábú és enyhén ívelt lapú asztal, mely kellemes, otthonos, bensőséges közösséget teremt.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik.
Igen népszerű asztal, melyet magunk gyártunk. Egyedi, különleges design, mely otthonos, bensőséges vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól.

Rendkívül stabil, könnyen átalakítható, bővíthetű design asztal, saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre a felületeket, méreteket, kiegészítőket illetően.

Javasolt kiegészítők:

CUBUS székeink remekül illeszkednek a Reverz füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztalhoz, kiemelkedő design, kényelmes, tisztítható kárpitozás, minőségi kivitelezés, tartós, sok éves használatra tervezett alapanyagokból. Rendeljen meg nálunk Reverz asztalát székekkel, kedvezményesen! A Reverz füstölt tölgy étkezőasztalokhoz bortartó rácsot is készítünk, színazonos kivitelben,  ennek 34.000 Ft + ÁFA a felára.

 

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, bútorgyártásban szerzett komoly tapasztalattal, 1988-óta. Természetes füstölt tölgyfa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, kiömlött ételt, mérsékelt hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! A napi használatban forró edények és kerámitányérok alá, edényalétetet javasolunk. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb le kell törölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak.

Az asztallap:

Az asztallap, vendéglap, kemény füstölt tölgyfa felület, olaj felületvédelemmel. FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben.
Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

A Reverz füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Gyártás és áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon: Kis Dániel +36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

A Reverz füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Reverz füstölt tölgy egyedi fordítható lábú étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

 

Reverz egyedi fordítható lábú asztal webáruház
Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben

Orvosi vélemény

dr. Garamvolgyi Gábor hozzászólása facebook oldalunkról (szíves engedélyével): Orvosként mondom, hogy az állómunka egészségesebb mint az ülőmunka, még a visszereseknek is. A kollégám meg pont a gerincműtétje után kapott emelhető asztalt a munkahelyen. Nagyon jó, hogy már szélesebb rétegeknek elérhető az asztalemelő. Nem maga az állás, ami jobb, mert a gravitáció miatt mindkét helyzetben pang a vér a lábakban – hanem a mozgás szabadsága, ide-oda lépkedés, súlypont áthelyezése, ez mind segíti a vérkeringést. Illetve, hogy ha úgy akarjuk akár le is ülhetünk, és nem vagyunk egy helyzetbe kényszerítve heti 40+ órát.
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül