Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztalok webáruház

Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztal

Ár: 196 000 Ft

196 000 Ft

Japán stílusban tervezett asztalunk, a “lábvégek” intarziaként megjelennek az asztallapon.

Kiürítés

Termékleírás

Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztalok webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztalok: Japán stílusban tervezett asztalunk, a “lábvégek” intarziaként megjelennek az asztallapon. A lábrögzítő vasalat rejtett, erős, saját fejlesztésünk. Szállítjuk összeszerelve vagy lábak+asztallap és 4×4 db csavarral rögzíthető.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes és többszörkéselt fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

E-mail: info@asztalkell.hu

A Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztalok ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

 

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken..

 

Tenzo Koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy egyedi fa étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül