X betonlábú Füstölt feketetölgy egyedi bővíthető ebédlőasztal
X betonlábú Ammara ében egyedi bővíthető ebédlőasztal

X betonlábú Ammara ében egyedi bővíthető ebédlőasztal

Ár:

Kiürítés

Az X betonlábú Ammara ében egyedi ebédlő asztal egy dinamikusan íves lábú és enyhén ívelt lapú asztal, mely kellemes, otthonos, bensőséges közösséget teremt.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik. A beton használata, vezető belsőépítészeti trend, mely tartósnak bizonyult.

A fa és beton anyagokból épített asztal, egy valódi különlegesség melyet magunk gyártunk. A beton bevonat nem betonfesték, hanem valódi, tömör beton megjelenésű, szakember szemmel is betonnak látszik. Egyedi, különleges design, mely otthonos, bensőséges vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól. A betonfelület választható ezüstös és szürke színben, de homokszíntől az antracitig terjedő színskálából is. A betonfelület impregnált, vízálló könnyen tisztítható.

Különlegesen szép faanyag az Ammara ében: az Ammara ében egy sötét színvilágú egzóta kétszerkéselt fa felület, amit a faanyag többszöri vágásával közel párhuzamos erezetűvé alakítanak. Gyönyörű fekete-fehér szabályozott erezetét a kontrasztos minimál trendre tervezték.  Kérésére egyedi, névre szóló gravírozással is ellátjuk.

Az asztal rendkívül stabil, a láb merev, nem rugózik. Hosszú élettartamra tervezett, kiváló, erős és tartós faanyagokból építjük, nem reped és nem vetemedik.
Nyitható, bővíthető verzióban, 2*30 cm-rel növeljük az asztal hosszát, azaz plusz két fő fér el kényelmesen.

A felület víz, vegyszer és hőálló olajbevonatot kap, mely nem ragacsos, portaszító és remekül tisztítható.
Az asztallap 4 cm vastag, masszív, de a speciális élkialakítás miatt, csak 1 cm a látszó él – ezzel kecses, elegáns és könnyed látványt nyújt, ugyanakkor stabil, erős és merev.

A design saját tervezésünk, az egyik legnépszerűbb modellünk, amely jól illeszkedik modern és klasszikus enteriőrökbe is.
Kialakítjuk egyedi anyagokból, és felületekkel is mint  FENIX, festett, üveg, lakkozás, stb. Az asztallap is készülhet beton felülettel – ugyanezt a betonfelületet konyhai munkapultokra is alkalmazzuk, hosszú évek pozitív tapasztalatával.

Konferenciatechnológiát is beépítünk, rejtett, lábban futó vezetékezéssel. 120+60 cm -től a 300+60 cm méretig gyártjuk, széria és egyedi méretekben.
Cégeknek lízing lehetőséget is biztosítunk !

Termékleírás

X betonlábú Ammara ében egyedi étkezőasztal webáruház. Az asztalok  házhoz szállítását és egyedi jelölését is vállaljuk.

A stílus :

Az X betonlábú Ammara ében egyedi ebédlő asztal egy dinamikusan íves lábú és enyhén ívelt lapú asztal, mely kellemes, otthonos, bensőséges közösséget teremt.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik. A lábon 3 mm vastag, struktúrált beton felületet képezünk, azaz  nem tömör beton, így nem nehéz. Választható szürke vagy ezüstös beton bevonat, mindkettő viasszal impregnált, tisztítható struktúrbeton, mely rendkívül látványos, modern, az igen népszerű belsőépítészeti trendbe remekül illeszkedik.
A természetes anyagok – fa és beton – kombinációja értékes, emberközeli, tartós és mindig divatos marad.

A fa és beton anyagokból épített asztal, egy valódi különlegesség melyet magunk gyártunk. A beton bevonat nem betonfesték, hanem valódi, tömör beton megjelenésű, szakember szemmel is betonnak látszik. Egyedi, különleges design, mely otthonos, bensőséges vonalaival különbözik a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól.

A faanyag választás is ezt az egyediséget erősíti: az Ammara ében egy sötét színvilágú egzóta kétszerkéselt fa felület, amit a faanyag többszöri vágásával közel párhuzamos erezetűvé alakítanak. Gyönyörű fekete-fehér szabályozott erezetét a kontrasztos minimál trendre tervezték.

Az X betonlábú Ammara ében asztalt vásárlásával, garantáltan egyedi, különleges szépségű asztal tulajdonosa lesz, melyet sok évig örömmel használhat. Random mintába rendezett felülettel is rendelhető, mely további egyedi, modern megjelenést biztosít. Kérésére egyedi, névre szóló gravírozással is ellátjuk.

Anyagok, felületek, használat, tisztítás :

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 1988 óta. Az asztalok lábszerkezete merev, erős faszerkezet, az asztallap magja is fából készül, speciális eljárással, hogy kiküszöböljük a vetemedést, repedést. A lap és láb, Ammara ében fa fedőréteget kapnak.

Az asztalok felülete kemény, természetes  olajbevonatot kap, mely ellenáll víznek, vegyszereknek és hőnek,  nem ragacsos, portaszító és könnyen tisztítható. Ez a természetes, szag és allergén mentes felületvédelem családi használatra a legmegfelelőbb.  Az európai asztalgyártók többsége is ezt használja – jó okkal. A lakkozáshoz hasonlóan ellenálló, de azzal ellentétben házilag egyszerüen regenerálható, javítható természetes, környezet és emberbarát.
A lakkokkal ellentétben, az esetleges karcolódás nem fehér, így alig látható. A karc vagy sérülés  házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként ne használja ! A napi használatban javasoljuk a  tányéralátét használatát.

A beton lábfelület viasszal impregnált, vízálló, könnyen tisztítható. A strukturált felület száraz és nedves törlővel törölhető, nem érdes, porronggyal törölhető. Teljes pormentesítés moppal, időnkénti porszívózással lehetséges

Asztallap tisztítás : nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. De pl. kiömlött forró kávé – akár órák múlva letörölve, az egyszerű letörlés után sem hagy nyomot. Ápolásra, karcjavításra Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Kérésre házi karcjavító készletet, ápolóolajat adunk.

 

Használati tulajdonságok, tartósság :

A asztal alakjának köszönhetően bensőséges közösséget teremt, az ívelt hosszú oldalak kellemesen körbejárhatóvá, körbeülhetővé teszik. A lap és láb merev, nem rugózik, a vendéglapok két plusz fő kényelmes étkezését biztosítják.
Mivel magunk készítjük, kiváló, tartós anyagokat használunk, a sok éves élettartamért. A szerkezeti kialakítások erősek, stabilak, tartósak.
Az asztallapot és lábat, négy csavar rögzíti, így költözéskor is könnyen szét és összerakható.
Komolyabb sérülés esetén az asztalt – szolid árért – tudjuk javítani, felújítani vagy felületét, akár lapját cserélni, a saját gyártásnak köszönhetően. Az asztal stabil, nem borulékony, jól körbeülhető, ergonómiailag tervezett, a láb nem jelent akadályt a beülésben. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.

Az aszalra teljes körű gyártói garanciát adunk – az elmúlt 30 évben garanciális hiba nem fordult elő, csak sérüléseket javítottunk vevői kérésre.

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

X lábú asztalok különleges kialakításban, nagy igénybevételekre:

Irodai íróasztal, éttermi asztal, tárgyalóasztal és hasonló, nagy igénybevételre tervezett esetben, javasoljuk a FENIX szupermatt felső felületet vagy az edzett clear üveg, vagy színezett LACOBEL üveg fedést. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinválasztékban. Kérésre lakkozott vagy színre festett felülettel is elkészítjük, választott fényességben.

Az asztal lába, lapja kaphat valósághű strukturált betonbevonatot, homokszíntől a szürkén és ezüstön át az antracit színig. Antik vas és bronz felületekkel is készítjük. Ezek a különleges felületek 3 mm vastagok, strukturáltak, vízálló viasz védelmet kapnak, könnyen tisztíthatóak.

A beton és antik vas különleges, a vezető designbe illeszkedő felületek, melyek csak nálunk elérhetőek.

Konferenciatechnológiát is beépítünk, felnyíló csatlakozó dobozokkal, 230V; Hdmi; Usb; Vga; stb. csatlakozókkal, rejtett, lábban futó vezetékezéssel.
120+60 cm -től a 300+60 cm méretig gyártjuk, széria és egyedi méretekben.

Rendelés, gyártási határidő:

Az asztalt megrendelheti itt, asztal webáruházunkban vagy telefonon, illetve személyesen. A rendelésről visszaigazolást és előlegbekérőt küldünk, az előleg beérkezte után gyártásba vesszük asztalát.  Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk. Az asztal elkészültéről értesítjük, a szállítás időpontját egyeztetjük. Expressz gyártás felárral lehetséges, kapacitásunk függvényében.

Halasztott gyártás is lehetséges, ha pl. kedvezményes áron előrendelne, de az asztalra csak hosszabb idő múlva lesz szüksége.

Cégek részére bútorlizinget is biztosítunk ! Így azonnal leírhatja eredményéből a beruházást, halasztott részletfizetés mellett. Partnerünk a GRENKELEASING.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben, időpont egyeztetéssel: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Minta asztal személyes megtekintése, kedvezményes rendelés:

Személyesen is megnézheti, kipróbálhatja az asztalokat üzemünkben, előzetes időpontegyeztetéssel. Szívesen látjuk egy személyes találkozóra, nyitvatartási időn kívül is. Bemutatótermünk gyermek és kutyabarát !
Időpontot Kis Dániellel egyeztethet: +36 (70) 393-0120 vagy emailben: info@asztalkell.hu
Kedvezménykártyát itt igényelhet: https://asztalkell.hu/kulonleges-ajanlat/

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120 – Kis Dániel
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Az X lábú Ammara ében egyedi ebédlő asztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X lábú Ammara ében egyedi kinyitható ebédlő asztalokról, keresse szakembereinket fenti elérhetőségeinken.

X betonlábú Ammara ében egyedi ebédlő asztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül