amerikai dió x asztal nyitható bővíthető étkezőasztal ebédlőasztal
amerikai dio nyithato etkezo asztal 6amerikai dio nyithato etkezo asztal 5amerikai dio nyithato etkezo asztal 3amerikai dio nyithato etkezo asztal 2amerikai dio nyithato etkezo asztal 1amerikai dio nyithato etkezo asztalamerikai dio nyithato etkezo asztal 3x-asztal amerikai dioX lábú Természetes amerikai dió egyedi fa étkezőasztal

X lábú Természetes amerikai dió egyedi fa étkezőasztal

Ár: 214 300 Ft

214 300 Ft

Kellemesen íves láb és asztallap, klasszikus és minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Az ívelt asztallap kényelmes, bensőséges közösséget hoz létre.Az olajozott, természetes fa felület gyönyörű, könnyen tisztítható, nem bocsájt ki allergéneket.

Figyelünk az apró részletekre: a sarkok lekerekítettek, a fa felületek bársonyosan finomak. Rendkívül stabil, sok választható méretben készítjük, – gondos egyedi kézimunkával.

Valamennyi méretből rendelhető nyitható asztal is! A vendéglap az asztalba rejtett, saját fejlesztésű mechanika mozgatja – egy mozdulattal.

Kiürítés

Termékleírás

X lábú Természetes amerikai dió egyedi fa étkezőasztal webáruház, melynek egyedi jelölését és házhoz szállítását is vállaljuk.

A stílus …

X lábú Természetes amerikai dió egyedi fa étkezőasztal : lágy íves láb és asztallap, kellemes, otthonos és a minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb merev, nem rugózik. A nyitható változatok vendéglapja, az asztallapba rejtve, saját fejlesztésű mechanikával mozgatva bővíti az asztalt, további 60 cm-rel.

Az anyag …

A természetes fa felületek – a szépség, a textúra, a melegség forrása, egyedi, ismételhetetlen mintázattal. Ezt a barátságos, természetes fa anyagot használjuk asztalaink felső rétegeként, alatta szintén fából készült, de a természetes faanyagnál keményebb, vetemedésnek, repedésnek sokkal inkább ellenálló módosított fa hordozórétegre építjük az asztalt. Így az asztal fából készül, lehető legkevesebb idegen anyag, – mint pl. ragasztó, felületvédő olajbevonat – alkalmazásával, ezzel is védve környezetünket és a lakás egészséges klímáját.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes amerikai dió fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely vízálló, vegyszerálló, bírja a hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak.

Az asztallap:

Az asztallap felülete speciális, hő és vegyszerálló olaj bevonatot kap, mely karcálló, természetes, szag és allergén mentes. Kellemes, viaszosan bársonyos, kiemeli a fa természetes színeit, erezetét, hozzájárul a lakás egészséges klímájához. Házilag egyszerűen tisztán tartható a kisebb karcok is eltüntethetőek.  Kérésre lakkozott verziót is készítünk, matt, selyem vagy fényes felülettel. Az asztallap, vendéglap, FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívül kellemes színekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható !
Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi jelzéssel ellátva:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi, névre szóló jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel lesz igazán egyedi, személyre szabott, csak Önnek szóló asztala, s értéke az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

e-mail: info@asztalkell.hu

Az X lábú Természetes hazai dió egyedi fa étkezőasztal asztal ára irányár, ami az igényektől és a jelöléstől függően változhat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X lábú Természetes hazai dió egyedi kinyitható fa étkezőasztalokról, akkor hívja szakembereinket elérhetőségeinken..

 

X lábú Természetes amerikai dió egyedi fa étkezőasztal webáruház

Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül