Cubus egyedi fa, acél, üveg lábú étkező és tárgyalóasztalok webáruház

A stílusos otthonért, Cubus egyedi fa, acél, üveg lábú étkező és tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Szeretne konyhájába, étkezőjébe vagy irodájába egy igazán látványos asztalt ? Általánosságban csak egy sima, egyszerű asztal van ezekben a helyiségekben, pedig egy jól mutató, különleges egyedi asztal a berendezés ékköve is lehet. Egy asztal, a nagyságából adódóan, a helyiség meghatározó része. Belépéskor mindenki ezt nézi meg, amennyiben egy igazán különleges darabot választunk. Ajánljuk figyelmébe a Cubus egyedi fa, acél, üveg lábú étkező és tárgyalóasztalok webáruház kínálatát.

Felejtse el a kereskedelem tucat asztalait!

Kézművesek vagyunk! Ezért készülnek nálunk  minőségi anyagból, modern, minimál designnal szép egyedi asztalok. Felejtse el a kereskedelemben kapható tucat asztalokat. Bár fával dolgozni nem egyszerű és nem is  olcsó lehetőség, de ha a mi gyártmányainkat választja, kivételesen szép, praktikus, tartós és értékes asztalhoz juthat hozzá.

Ajánljuk figyelmébe a Cubus márkájú fa, acél vagy üveg lábú és egyedi fa asztallappal készülő asztalainkat. Ezek a bútorok kézzel válogatott, kiváló minőségű természetes fa felületekkel készülnek, kiváló szakemberek minőségi munkájával, így remek részei lehetnek életüknek. Saját tervezésű minimál stílusú CUBUS asztalunk egyedi szögbe állított lábaival látványosan ötvözi a minimál stílus szögletességét az organikus formákkal. Több fajta fából készült asztal közül is válogathat, például amerikai dió, natúr tölgy vagy füstölt feketetölgy. Az olasz ALPI többszörkéselt fafurnér kollekciójából is építünk különleges asztalokat.

Az acél, üveg és fa lábú Cubus asztalaink garantálják a minőséget és értéket adnak!

Selymesen matt felületeik nem szívják a port, könnyen tisztán tarthatóak. Emellett kiválóan bírják a napi használatot, de esetleges sérülés esetén könnyen javíthatóak. Étkezőasztalként, tárgyalóasztalként vagy akár nappali asztalnak válassza az egyedi készítésű, „személyre szabott” Cubus asztalainkat, amelyeket igény esetén egyedi jelöléssel is elláthatunk.

Fenix asztallap …

Már FENIX lappal és vendéglapokkal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a Cubus asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Milyen asztallapok között válogathat?

Többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott csomós és antik tölgy, stb. Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztalokat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Cubus egyedi fa, acél, üveg lábú étkező és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Cubus egyedi fa, acél, üveg lábú étkező és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül