Egyedi emelhető asztalok webáruház – egészséges iroda

Hazai gyártású, Egyedi emelhető asztalok webáruház, az egészséges iroda része. 

Csak a raktárkészlet erejéig !

Fáj a háta az ülőmunkától? Vásároljon praktikus emelhető asztalaink közül! Várja az Egyedi emelhető asztalok webáruház kínálata.
Az ülőmunka rendkívül káros az emberi egészségre ! Gerinc és érrendszeri betegségeket okoz, jelentősen növeli az elhízás, a cukorbetegség, a rák kockázatát ! Váltogassa szabadon az álló és ülőmunkát, emelhető asztalainkkal! Az egészségesebb, aktívabb életmód, a kutatások szerint, 20%-kal növeli a szellemi munka hatékonyságát is!
Extra méretű emelhető asztalaink lehetővé teszik az egyidejű papírmunkát és a lepakolás nélküli mozgatást. Számos – az ülőmunka miatt gerincbeteg – sorstársammal használjuk, nagy megelégedéssel!

Az orvos mondja az emelhető asztalokról

dr. Garamvolgyi Gábor hozzászólása facebook oldalunkról (szíves engedélyével):
Orvosként mondom, hogy az állómunka egészségesebb mint az ülőmunka, még a visszereseknek is. A kollégám meg pont a gerincműtétje után kapott emelhető asztalt a munkahelyen.
Nagyon jó, hogy már szélesebb rétegeknek elérhető az asztalemelő. Nem maga az állás, ami jobb, mert a gravitáció miatt mindkét helyzetben pang a vér a lábakban – hanem a mozgás szabadsága, ide-oda lépkedés, súlypont áthelyezése, ez mind segíti a vérkeringést. Illetve, hogy ha úgy akarjuk akár le is ülhetünk, és nem vagyunk egy helyzetbe kényszerítve heti 40+ órát.

INGYENES kiszállítással ! 30 napos KOCKÁZAT MENTES kipróbálás! Ha nem válna be, ingyenesen visszaszállítjuk, így Ön semmit nem kockáztat!

Kínálatunk …

Webáruházunkban többek között normál és extra nagy méretekben a következő típusokból találhat irodája, otthona környezetébe illő emelhető asztalt: polírozott nyírfa, fehér nyírfa, lakkozott nyírfa, fekete nyírfa, calvados színű nyírfa, stb.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Egyedi emelhető asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül