Egyedi emelhető asztalok webáruház – egészséges iroda

Hazai gyártású, Egyedi emelhető asztalok webáruház, az egészséges iroda része. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Fáj a háta az ülőmunkától? Vásároljon praktikus emelhető asztalaink közül! Várja az Egyedi emelhető asztalok webáruház kínálata.
Az ülőmunka rendkívül káros az emberi egészségre ! Gerinc és érrendszeri betegségeket okoz, jelentősen növeli az elhízás, a cukorbetegség, a rák kockázatát ! Váltogassa szabadon az álló és ülőmunkát, emelhető asztalainkkal! Az egészségesebb, aktívabb életmód, a kutatások szerint, 20%-kal növeli a szellemi munka hatékonyságát is!
Extra méretű emelhető asztalaink lehetővé teszik az egyidejű papírmunkát és a lepakolás nélküli mozgatást. Számos – az ülőmunka miatt gerincbeteg – sorstársammal használjuk, nagy megelégedéssel!

Az orvos mondja az emelhető asztalokról

dr. Garamvolgyi Gábor hozzászólása facebook oldalunkról (szíves engedélyével):
Orvosként mondom, hogy az állómunka egészségesebb mint az ülőmunka, még a visszereseknek is. A kollégám meg pont a gerincműtétje után kapott emelhető asztalt a munkahelyen.
Nagyon jó, hogy már szélesebb rétegeknek elérhető az asztalemelő. Nem maga az állás, ami jobb, mert a gravitáció miatt mindkét helyzetben pang a vér a lábakban – hanem a mozgás szabadsága, ide-oda lépkedés, súlypont áthelyezése, ez mind segíti a vérkeringést. Illetve, hogy ha úgy akarjuk akár le is ülhetünk, és nem vagyunk egy helyzetbe kényszerítve heti 40+ órát.

INGYENES kiszállítással ! 15 napos KOCKÁZAT MENTES kipróbálás! Ha nem válna be, ingyenesen visszaszállítjuk, így Ön semmit nem kockáztat!

Kínálatunk …

Webáruházunkban többek között normál és extra nagy méretekben a következő típusokból találhat irodája, otthona környezetébe illő emelhető asztalt: politúrozott nyírfa, fehér nyírfa, lakkozott nyírfa, fekete nyírfa, calvados színű nyírfa, stb.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Egyedi emelhető asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi emelhető asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül