Egyedi kialakítású tárgyalóasztalok - extrém méretekben is !

Egyedi tervezésű és kialakítású tárgyalóasztalok – extrém méretekben is !

Nagy tapasztalattal gyártunk egyedi bővíthető tárgyalóasztalokat egyedi terv alapján, EXTRÉM méretekben is.
A tárgyalóasztal vagy a tárgyalóterem komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk.

Extrém méretek …
Szó szerint korlátlan méretű préstechnológiával rendelkezünk. A tárgyalóasztal vagy tárgyalóterem komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk. Gyártottunk és telepítettünk 12 méteres és 40 négyzetméteres tárgyalóasztalt is, komplett konferencia technológiával ellátva.

Az asztal …
Fa, dekor, furnér, acryl, fémek, Fenix, beton és kő alapanyagok használatával készítjük el tárgyalóasztalát. A nagyméretű hajlított felületek, vagy a moduláris alkalmazhatóság sem akadály. Statikai tervet, acél vázat is elkészítjük, ha a méretek indokolják.
Beépítjük az elektromos csatlakozásokat, nyílófedeleket, projektor/képernyő liftet, mikrofonokat, helyszínre installáljuk a tárgyalóasztalt, irodai asztalokat. Tárgyaló székeket is legyártjuk vagy partnereinktől kedvezményesen beszerezzük.
Egyedi árakért, lehetőségekért hívja Kis Dánielt a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu emailcímen !

 • Egyedi bővíthető tárgyalóasztal - Extrém méretekben is

  Egyedi bővíthető tárgyalóasztal – Extrém méretekben is

  Nagy tapasztalattal gyártunk egyedi bővíthető tárgyalóasztalokat egyedi terv...

  Ár: 123 456 Ft
  Bruttó: 156 789 Ft
  Kosárba teszem View Product
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül