Éklábú egyedi tárgyaló és konyha asztalok webáruház

Hazai gyártású, Éklábú egyedi tárgyaló és konyha asztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Modern világunkban nagyon fontos, hogy mind az irodát, mind az otthonunkat úgy rendezzük be, hogy az a lehető legkényelmesebb, legbarátságosabb legyen. Fontos, hogy jól érezzük magunkat a környezetünkben, és ehhez jelentősen hozzájárulnak a különböző berendezési tárgyak, bútorok, és egyéb eszközök. Ezért ajánljuk figyelmébe a modern éklábú egyedi tárgyaló és konyha asztalok webáruház termékeit.

Merőben új megoldás az éklábú asztal

Az asztalok meghatározó szerepet töltenek be az irodákban és az otthoni étkezőkben is. Most egy merőben új megoldást ajánlunk figyelmébe: az éklábú asztalt! Az éklábú asztalok egyszerűséget és eleganciát sugároznak, ugyanakkor mégis különlegesebbek, mint hagyományos társaik. Az általunk kínált éklábú asztalok kiváló minőségű anyagokból készülnek, stabilak, teherbíró képességük nagy. Többféle fa alapanyaggal állunk rendelkezésre, így mindenki könnyen megtalálja azt, amelyik valóban illik a környezetébe.
Asztalvásárlás előtt áll? Válasszon bátran éklábú asztalink közül, vagy keressen fel minket bizalommal egyedi asztal készítésével kapcsolatban is! Ebédlőasztalok, tárgyalóasztalok, és irodai asztalok széles kínálatával árjuk!

Kínálatunk …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kerek társalgó asztalokat

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Éklábú egyedi tárgyaló és konyha asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Éklábú egyedi tárgyaló és konyha asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül