Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház

A stílusos otthonért, Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Mindenki szeretné ékesíteni  étkezőjét, irodáját, konyháját egy mutató s, elegáns, modern asztallal. Általánosságban csak egy sima, egyszerű asztal van ezekben a helyiségekben, pedig egy jól mutató, különleges asztal a berendezés a lakás vagy tárgyaló ékköve lehet. Egy asztal nagyságából adódóan a helyiség meghatározó része. Belépéskor mindenkinek ez fog elsőnek feltünni, amennyiben egy igazán különleges darabot választunk. Ajánljuk figyelmébe a Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház kínálatát.

Felejtse el a kereskedelem tucat asztalait!

Kézművesek vagyunk nálunk számít a minőségi anyagból készülő, szép asztal. Felejtse el a kereskedelemben kapható tucat asztalokat. Egyedi méretben, faanyagból, igénye szerinti színekben készítjük el asztalát, mely lakása, irodája kiváló, tartós, minőségi asztala lesz ! Bár fával dolgozni nem egyszerű és nem is egy olcsó lehetőség, de ha a mi gyártmányainkat választja, kivételesen szép, praktikus, tartós és értékes asztalokhoz, székekhez juthat hozzá.
Ajánljuk figyelmébe a Highland márkájú asztalainkat. Ezek a tömörfa jellegű bútorok kézzel válogatott, kiváló minőségű természetes fa felületekkel készülnek, így remek részei lehetnek életünknek. Több fajta fából készült asztal közül is válogathat, például amerikai dió, natúr tölgy vagy füstölt feketetölgy. Az olasz ALPI többszörkéselt fafurnér kollekciójából is építünk asztalokat. Egyedi színre festett, magasfényű vagy rendkívűl ellenálló dekorral borított asztalokat is készítünk a Highland típusból, nyitható – bővíthető asztalként is.

Highland asztalaink garantálják a minőséget és értéket adnak!

Selymesen matt felületeik nem szívják a port, könnyen tisztán tarthatóak. Emellett kiválóan bírják a napi használatot, de esetleges sérülés esetén könnyen javíthatóak. Étkezőasztalként, tárgyalóasztalként vagy akár nappali asztalnak válassza a Highland asztalokat!

Fenix asztallap …

Már FENIX lappal és vendéglapokkal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalokat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül