Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház

Hazai gyártású, minőségi fa alapanyagú Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

A Hokkaido étkezőasztal család neve is sejteti, hogy itt egy japán stílusú asztalról van szó, és ez tökéletesen fedi is a valóságot. Ezért ajánljuk figyelmébe a japán stílusú Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház termékeit.

A tradicionális japán asztal

Ez az étkező asztal családunk a tradicionális japán vonalakat kiválóan vegyíti a modern formákkal, és nem utolsó sorban anyagfelhasználásában is tökéletesen megfelel a kor követelményeinek, szinte már-már futurisztikus hatást kelt.
Miért érdemes ezt az asztalt választanunk? Ha szeretjük a modern, letisztult és egyszerű, de mégis egyedi formákat, akkor nem kérdés, hogy a Hokkaido étkezőasztal lakásunk dísze lesz, ha pedig érdeklődünk a japán és távol-keleti kultúrák iránt, akkor szinte kötelező darab! .
Persze egy dolog a külcsín, de fontos a minőség és a tartósság is. A masszív, több pontos rögzítésekkel megoldott kialakításnak, és a meggondolt anyagfelhasználásnak köszönhetően biztos, hogy hosszú évekig stabil pontja lesz otthonunknak a Hokkaido étkezőasztal!

A Hokkaido asztal …

Természetes fa felületek, a környezet és emberbarát felületvédelem, a speciális, általunk kifejlesztett lábrögzítések és a tiszta forma – ez együtt a Hokkaido ebédlő asztal! Válassza a minőséget otthonába, és válasszon minket! Magyar tervezés, hazai gyártás! Ha kérdései merülnének fel étkezőasztalainkkal vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket elérhetőségeinken!

Kínálatunk …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kerek társalgó asztalokat

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Hokkaido egyedi bővíthető étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül