Kehely egyedi bővíthető design asztalok webáruház

Hazai gyártású, kehely egyedi bővíthető design asztalok webáruház Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Kehely egyedi bővíthető design asztalok – hazai tervezés és gyártás !

A Kehely egyedi bővíthető design asztalok új, praktikus design étkezőasztalok, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de szín azonos tömörfa bortartó rácsot is készítünk hozzá. Asztallapját vevőink kérésére vastagítottuk, a masszív, megbízható, stabil látványért, de vékonyított lapperemmel is rendelhető. Ettől még ugyanolyan stabil, szilárd az asztallap és a lábszerkezet. A láb merevségét a rejtett belső fa gerendázat vastagításával megnöveltük, így nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek az asztalosszakma szabályai szerint, hogy ellenálljanak a repedésnek, vetemedésnek.

A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerűen kinyitható, összecsukható az asztal.

Saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre is!

Termékeink …

Ebbe a kategóriába az amerikai dió, a hazai dió és tölgy asztalainkat soroltuk.

A kehely egyedi bővíthető design asztalok árai az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége kehely egyedi bővíthető design asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Kehely egyedi bővíthető design asztalok – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül