Speciális Tenzo egyedi tömörfa asztalok webáruház

Hazai gyártású, speciális Tenzo egyedi tömörfa asztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Japán stílusban tervezett asztalunk, a “lábvégek” intarziaként megjelennek az asztallapon. Letisztult egyszerű formák és a professzionális munkavégzés kombinációja. Ajánljuk figyelmébe a japán stílusú speciális Tenzo egyedi tömörfa asztalok webáruház termékeit.

A tradicionális japán asztal

Ez a tömörfa asztal családunk is a tradicionális japán vonalakat kiválóan vegyíti a modern formákkal, és nem utolsó sorban anyagfelhasználásában is tökéletesen megfelel századunk kihívásainak.
Miért érdemes tömörfa Tenzo asztalt választanunk? Ha szeretjük a modern, letisztult és egyszerű, de mégis egyedi formákat, egyedi megjelenést és dizájnt, akkor a Tenzo tömörfa asztal lakásunk dísze lesz.
Persze egy dolog a külcsín, de fontos a minőség és a tartósság is. A masszív, több pontos rögzítésekkel megoldott kialakításnak, és a tömörfa anyagfelhasználásnak köszönhetően biztos, hogy hosszú évekig stabil pontja lesz otthonunknak ez a Tenzo faasztal!

Kínálatunk …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kerek társalgó asztalokat

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Speciális Tenzo egyedi tömörfa asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Speciális Tenzo egyedi tömörfa asztalok – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül

Notice: Undefined variable: effix_g_analytics in /home/asztalke/public_html/wp-content/themes/default/footer.php on line 151