Tenzo egyedi fa étkezőasztalok webáruház

Hazai gyártású, prémium minőségű alapanyagból készített Tenzo egyedi fa étkezőasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Japán stílusban tervezett asztalunk, a “lábvégek” intarziaként megjelennek az asztallapon. Letisztult egyszerű formák és a professzionális munkavégzés kombinációja. Ajánljuk figyelmébe a japán stílusú Tenzo egyedi fa étkezőasztalok webáruház termékeit.

A tradicionális japán asztal

Ez az étkező asztal családunk is a tradicionális japán vonalakat kiválóan vegyíti a modern formákkal, és nem utolsó sorban anyagfelhasználásában is tökéletesen megfelel a kor követelményeinek.
Miért érdemes ezt az asztalt választanunk? Ha szeretjük a modern, letisztult és egyszerű, de mégis egyedi formákat, egyedi megjelenést és dizájnt, akkor nem kérdés, hogy a Tenzo étkezőasztal lakásunk dísze lesz.
Persze egy dolog a külcsín, de fontos a minőség és a tartósság is. A masszív, több pontos rögzítésekkel megoldott kialakításnak, és a meggondolt anyagfelhasználásnak köszönhetően biztos, hogy hosszú évekig stabil pontja lesz otthonunknak a Tenzo fa étkezőasztal!

Kínálatunk …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kerek társalgó asztalokat

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Tenzo egyedi fa étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Tenzo egyedi fa étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül