X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok webáruház

Hazai gyártású, fából készült X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Ön is X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok vásárlására szánta el magát, csak nem tudja, hogy milyet válasszon? Akkor bemutatunk Önnek egy kiváló termékcsaládot, amely bármely otthonnak a díszére válik!

Változatos színek…

Az „X” lábú asztalok változatos színekben érhetőek el, annak érdekében, hogy könnyű legyen megtalálni a legideálisabbat, amely valóban passzol majd a lakás enteriőrjéhez. Sőt, egyedi fa felülettel is rendelhetőek!
Ezek az egyedi asztalok anyagukból adódóan a klasszikus berendezéshez is jól illenek, viszont vonalvezetésük miatt akár a modern otthonokba is beilleszthető darabokról van szó, így nem kell aggódnia akkor sem, ha a későbbiekben lecserélné bútorait.< br />Rokonokkal, barátokkal ebédelne? Nyitható, bővíthető asztal is rendelkezésére áll, minden méretben!

Fenix asztallap …

Már FENIX lappal és vendéglapokkal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalokat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül