Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok webáruház

Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok az igazán stílusos otthonért! Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Egy asztal a konyha, vagy akár az egész lakás központi elemeként funkcionál, így nem mindegy, hogy milyen asztal mellet döntünk. A Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok webáruház termékei a magyar formatervezés és magyar gyártás eredményei, ez az egyik legnépszerűbb asztalunk! A Zeg szétnyitható asztalokat bővíthető vagy fixlapos méretben, számos fafajból készítjük. A kínálatban szereplő fafajokon kívül, egyedi kéréseket is teljesítünk, más fafajokból vagy pácolt lakkozott felülettel is.

FENIX lap, beton láb.

Már FENIX felületű asztallappal vagy beton felületű lábbal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Kínálat …

Webáruházunkban az egyedi kinyitható ebédlő asztalok széles kínálatából válogathat, melyek a tömörfa látványával tökéletesen kihangsúlyozzák a fabútorok csodálatos színeit és kivételes formáit, mégis tartósak, vetemedés mentesek. Az egyedi asztalok dobják fel igazán a teret! Ha Ön is szívesen válogat az egyedi asztalok kínálatából, a fa felületű, tartós Zeg asztal tökéletes választás lehet, hiszen nem csupán masszív kialakítású, hanem igazán stílusos is!

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, wenge, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kinyitható ebédlő asztalainkat.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül