Raktárról azonnal vihető Charm egyedi támlás étkezőszék webáruház. Ábrahám Műhely Kft

Charm egyedi támlás étkezőszék

Ár:

Charm egyedi székek webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

A Charm támlás étkezőszék egy saját, hazai tervezésű és gyártású, rendkívül kényelmes, tartós, ugyanakkor könnyed, igényes klasszikus stílusú szék.

Ezt a székcsaládot egy kedves ügyfelünk kérésére, a rokokó stílus modernizált stilusjegyeivel terveztük: kifejezetten könnyed, játékos ugyanakkor stílusos, modern környezetbe is illeszkedő szék létrehozása volt a célunk. Négyféle szék, támlásszék, karosszék, és kétféle bárszék alkotja a székcsaládot, melyekből bizonyára megtalálja kedvenc székeit !

Asztalához válasszon nálunk szép egyedi gyártású székek közül! Saját, hazai gyártásban készítjük Charm székeinket, minőségi kompromisszumok nélkül! Kiváló faanyagok, tartós, választható, kézzel varrott természetes és autóbőr, sokféle easyclean szövet és bársony kárpitozással. Rugalmas alkalmazkodás az Ön igényeihez a színekben, szakértelem és garancia a tartósságra! Modern, klasszikus stílusban itt találja meg székeit, többféle támlásszék, karosszék, bárszék változatokban.

Webáruházunkban, egyedi asztalához, többek között egyedi székeket is talál:  Charm modern, klasszikus karosszékek, támlásszékek, bárszékek, irodai székek. A székek külső kárpitozása választható, a faanyag megújuló hazai erdőgazdálkodásból származó keményfa. Kárpitozása varrott természetes vagy autóbőr, aquaclean szövet, bársony vagy más, Ön által választott anyag. A kiválasztást mintákkal segítjük.

Az egyedi Charm szék áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi Charm székeinkről, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

A széket kipróbálhatja üzemünkben, előzetes időpont egyeztetéssel !

Üzem: M0-kelet,2234 Maglód, Katona József utca 3. 
Egyedi charm székek webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-012

Termékleírás

Charm egyedi támlás étkezőszék webáruház. Választhat egyedi színeket, kárpitanyagot, bordűrt és házhoz szállítást is. Részletes információ: +36-70-393-0120

A Charm egyedi támlás étkezőszék webáruház e terméke – egy igényes, elegáns, kézműves karosszék, mely kiemelkedik a piac átlagából. A nálunk történő vásárláskor akár garnitúrában is gondolkodhat. Székeinkhez illő asztalok között is válogathat. Ha, elmondja, hogy mi a célja bútorainkkal, akkor szakembereink segítik a választását.

Kivitel

A Charm támlás étkezőszék egy saját, hazai tervezésű és gyártású, rendkívül kényelmes, tartós, ugyanakkor könnyed, igényes klasszikus stílusú szék. Négyféle szék, támlásszék, karosszék, és kétféle bárszék alkotja a székcsaládot, melyekből bizonyára megtalálja kedvenc székeit!

Asztalához válasszon nálunk szép egyedi gyártású székek közül! Saját, hazai gyártásban készítjük Charm székeinket, minőségi kompromisszumok nélkül! Kiváló faanyagok, tartós, választható, kézzel varrt természetes és autóbőr, sokféle easyclean szövet és bársony kárpitozással. Rugalmas alkalmazkodás az Ön igényeihez a színekben, szakértelem és garancia a tartósságra! Modern, klasszikus stílusban itt találja meg székeit, többféle támlásszék, karosszék, bárszék változatokban.

Webáruházunkban, egyedi asztalához, többek között egyedi székeket is talál: Charm modern, klasszikus karosszékek, támlásszékek, bárszékek, irodai székek. A székek külső kárpitozása választható, a faanyag megújuló hazai erdőgazdálkodásból származó keményfa. Kárpitozása varrott természetes vagy autóbőr, aquaclean szövet, bársony vagy más, Ön által választott anyag. A kiválasztást mintákkal segítjük.

Charm egyedi támlás étkezőszék gyártási határidő:

A székek gyártási határideje 3-6 hét között, de az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

Személyesen az üzemünkben: 2234 Maglód, Katona József utca 3.

A nálunk vásárolt összes szék helyszínre szállítását és akár asztalával együtti beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után.

Egyedi szolgáltatásunk

A tömeg, vagy sorozatgyártású székektől eltérően a mi egyedi készítésű székünk azért is különleges, mert egyedi színekben, egyedi, Ön által választott kárpitanyaggal, szögezéssel vagy bordűrrel szegve is kérheti! Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, harmonikus darabjává egyedi székünk.</p

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120

Web: https://asztalkell.hu

E-mail: info@asztalkell.hu

Charm egyedi támlás étkezőszék ára irányár, ami az igényektől – szín, kárpit, bordűr – függően változhat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Charm egyedi támlás étkezőszékről, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken..

 

Egyedi modern Charm székcsalád webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben

Gyakori kérdések

Hol nézhetem meg, kipróbálhatom?
Székeinket bemutatótermünkben előre egyeztetett időpontban nézheti meg. Bemutatótermünk és műhelyünk Ecseren az M0-keleti oldalán, Maglód és Vecsés közötti 45 –ös lehajtónál található, Az Ecser, Ady u. 2 . alatti ipartelepen. Itt több asztalunkat, számos székünket nézheti meg, próbálhatja ki. Tájékozódhat a felhasználható anyagokról, kárpitokról, kiegészítőkről és azonnali egyedi árat is kaphat a választott asztalokra, székekre. Szakszerű segítséget, tájékoztatatást, valamint időpontot Kis Dániellel egyeztethet, a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu email címen. Előzetes egyeztetéssel szombaton vagy vasárnap is fogadjuk !
Hétvégén is nyitva vannak ?
Bemutatótermünk és műhelyünk Ecseren az M0-keleti oldalán, Maglód és Vecsés közötti 45 –ös lehajtónál található, Az Ecser, Ady u. 2 . alatti ipartelepen. Előzetes egyeztetéssel szombaton vagy vasárnap is fogadjuk ! Időpontot Kis Dániellel egyeztethet, a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu email címen.
Milyen anyagokból készülnek a székek?
Székeinket természetes faanyagokból, és extra erős kopásálló, könnyen tisztítható kárpitozással építjük. A széktervezésnél kiemelten figyelünk a tartós és erős szerkezeti kötések kialakítására, hiszen a székek nagyon nagy terhelésnek kell megfeleljenek. Ugyanakkor a legkorszerűbb anyagok alkalmazásával csökkentjük a súlyt, hiszen egy szék nem lehet nehéz. A fa anyagokat természetes és ellenálló olajozással vagy festéssel, lakkozással látjuk el. Kárpit anyagaink között vízzel mosható bársonyok, autóbőrök, természetes bőrök és különleges anyagok, szövetek is szerepelnek – természetesen egyedi kárpitanyaggal is kárpitozzuk székeinket. A design mellett, a praktikumra is figyelünk, például, hogy székeink könnyen megfoghatóak legyenek. Minden faanyagot, fenntartható erdőgazdálkodásból veszünk, ahol minden kivágott fa helyett, legalább egy új fát ültetnek !
Milyen kárpitozást választhatok?
Kárpit anyagaink között vízzel mosható bársonyok, autóbőrök, természetes bőrök és különleges anyagok, szövetek is szerepelnek – természetesen egyedi kárpitanyaggal is kárpitozzuk székeinket. Szívesen látjuk üzemünkben a kárpitanyag kiválasztásához! Itt sokféle szövet, bőr és különleges anyagmintát, színt megnézhet, megtapinthat, tulajdonságairól tájékozódhat ! Bemutatótermünk és műhelyünk Ecseren az M0-keleti oldalán, Maglód és Vecsés közötti 45 –ös lehajtónál található, Az Ecser, Ady u. 2 . alatti ipartelepen. Előzetes egyeztetéssel szombaton vagy vasárnap is fogadjuk ! Időpontot Kis Dániellel egyeztethet, a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu email címen.
Mit bír a kárpitozás, és mennyire tartós a szék ?
Székeinket hosszú évekre, kifejezetten erős igénybevételre és nagy testsúlyokra tervezzük ! Székeinket természetes keményfából, és extra erős kopásálló, könnyen tisztítható kárpitozással építjük. A széktervezésnél kiemelten figyelünk a tartós és erős szerkezeti kötések kialakítására, hiszen a székek nagyon nagy terhelésnek kell megfeleljenek. Ugyanakkor a legkorszerűbb anyagok alkalmazásával csökkentjük a súlyt, hiszen egy szék nem lehet nehéz. A fa anyagokat természetes és ellenálló olajozással vagy festéssel, lakkozással látjuk el. Kárpit anyagaink között vízzel mosható bársonyok, autóbőrök, természetes bőrök és különleges anyagok, szövetek is szerepelnek – természetesen egyedi kárpitanyaggal is kárpitozzuk székeinket. A design mellett, a praktikumra is figyelünk, például, hogy székeink könnyen megfoghatóak legyenek. Kifejezetten magas kopásellenálló képességgel rendelkező kárpitokat ajánlunk, amit az un. martindale szám mutat. Ez a szám a mi kárpitjainknál 50.000 és 300.000 közé esik, ami a nagyon nagy igénybevételre – várótermekbe, szállodák, éttermek köztereibe ajánlott kategória. ( Sajnos sok forgalmazó az olcsóbb, hamar elkopó, 10.000-20.000 Martindale-s kárpitanyagokat használja székeihez) Emellett a kárpitjaink könnyen tisztíthatóak, némelyik még ipari oldószereknek is ellenáll ! Az összes általunk javasolt kárpit jól tisztítható, nagy és extra nagy kopás ellenállású anyag.
Egyedi székeket szeretnék - elkészítik ?
Természetesen elkészítjük ! Küldje el a kiválasztott szék fotóját, skiccét, a kért darabszámot – egyedi árajánlatot adunk rá. Bár a nagyon olcsó tömegszékek áraival egyedi gyártásban nem tudunk versenyezni, de igényesebb székek egyedi színben, anyagból versenyképes áron készülhetnek nálunk.
Hogyan válasszak széket ?
A kérdés korántsem egyszerű, hiszen mindannyian szeretnénk kényelmes, szép és a leginkább megfelelő székeket az étkezőasztalunkhoz. Segítünk néhány szemponttal, amit érdemes átgondolni! Mennyi időt töltünk a székben? Gyors és rövid étkezések a jellemzőek, vagy hosszú, családi ebédeket tartunk otthonunkban? Az előző esetben sima támlás székek is megfelelők lehetnek, de ha többet ülünk rajtuk, akkor kényelmes, karfás székeket keressünk. Tárgyalószékeknél hasonló szempont alapján mérlegeljünk. Legyen-e összhangban a szék az asztallal? Mindenképp szebb, ha azonos anyagból, az asztal stílusához illeszkednek a székek. Az Ábrahám Műhelyben mi mindig együtt készítjük el az egyedi asztalokhoz a székeket. Azonos széktípusból érdemes rendelni plusz néhány darabot is, például kávézóasztal mellé. Így akkor sem kerülünk zavarba, ha többen érkeznek hozzánk a vártnál. A támlás székek kisebb helyet foglalnak, mint a karfás székek. Ügyelni kell arra is, hogy az asztal alá betolhatóak legyenek a karfás székek. Erre az Ábrahám Műhelyben külön figyelünk. Érdemes figyelni a szék súlyára, ahogy arra is, hogy mennyire lehet könnyen megfogni. Megsérülhet a padló... Az ebédlőkben, tárgyalókban nincsen szőnyeg általában, ezért a szék talpára stabilan rögzített filc korongot szerelünk, így nem sérti fel a padlót. Figyeljünk a kárpitra! Az a jó, ha magas kopásellenálló képességgel rendelkezőt választunk, amit a martindale szám mutat. Ha lehet, akkor ez 50.000 fölé essen, mert 10-20.000-es számmal bíró olcsóbb szövetek gyorsan kikopnak. Emellett a kárpit legyen tisztítható, sőt, a garanciákra is érdemes figyelni. Az összes általunk javasolt kárpit jól tisztítható, nagy és extra nagy kopásellenállású anyag. Nálunk például az art deco székek esetében a megsérült elemet önmagában is vissza lehet küldeni, amit a kárpitos áthúz. Fontos a szék felépítése! A szemre légies székek stabilitása, tartóssága lehet, hogy nem megfelelő, mert a nagy erőkarok, a nagy súlyok, és a dinamikus terhelés megterhelik a kötést vagy a szék szerkezeti csomópontjait. Jó, ha a székünk nemcsak szép és ízléses, de stabil és tartós is. Weboldalunkon saját gyártású székeket talál, de egyedi székeket is elkészítünk!
Asztalt is készítenek a székekhez?
Természetesen készítünk! Mindenképp szebb, ha azonos anyagból, az asztal stílusához illeszkednek a székek. Az Ábrahám Műhelyben mi mindig együtt készítjük el az egyedi asztalokhoz a székeket. Válasszon a székekehez egy asztalt, a megfelelő méretben ! Asztalt és székeket együtt rendelve, kedvezményesebb árat tudunk ajánlani ! Azonos széktípusból érdemes rendelni plusz néhány darabot is, például kávézóasztal mellé. Így akkor sem kerülünk zavarba, ha többen érkeznek hozzánk a vártnál.
Mi a rendelés menete?
Kiválasztott asztalát, székeit megrendelheti közvetlenül itt webáruházban. Megrendelésével kapcsolatban megkeressük, pontosítjuk a részleteket. Ha ezeket jóváhagyta, megegyezés szerinti – általában 30-50% - előleget kérünk, amiről elektronikus díjbekérőt, majd előlegszámlát kap. Ezzel bekerül gyártási rendszerünkbe, a kért időpontra időzített gyártásra. Amikor elkészült, megkeressük a kiszállítás és a hátralék rendezésével kapcsolatban. Elkészült bútorait kiszállítás előtt személyesen is megnézheti vagy kérésére fotókat küldünk. Az előre egyeztetett időpontban legyártott asztalt, székeket két hétig díjmentesen tároljuk, további tárolást bérelt tárolóban, tárolási díj ellenében tudunk biztosítani.
Hogyan és mikor kapom meg a székeket?
Amikor kiválasztott székei a megegyezett határidőre elkészültek, megkeressük a kiszállítás és a hátralék rendezésével kapcsolatban. Elkészült bútorait kiszállítás előtt személyesen is megnézheti vagy kérésére fotókat küldünk. Székeit székdobozba csomagolva, sérülésmentesen kiszállítja sofőrünk, a dobozokat, csomagolóanyagokat elhozza, hogy ne jelentsen problémát. Székeit igény szerint Ön is elszállíthatja üzemünkből, szakszerűen becsomagolva. Az előre egyeztetett időpontban legyártott asztalt, székeket két hétig díjmentesen tároljuk, további tárolást bérelt tárolóban, tárolási díj ellenében tudunk biztosítani.
Mi történik, ha megsérül a szék vagy a kárpit?
Ha megsérülne az általunk készített széke, hívjon minket ! Futárt küldünk, aki székdobozba téve visszaszállítja és a lehető legrövidebb idő alatt javítjuk, majd visszaküldjük ! A javítás még szállítással együtt is jóval olcsóbb, mint egy új szék. Bizonyos székeink, például az art deco székek esetében a megsérült kárpitos elemet önmagában is vissza lehet küldeni, amit a kárpitos áthúz.
Milyen garanciákkal élhetek ?
Székeinkre a törvény által garantált, 3 évi jótállást vállalunk. A sérülés miatti javításokat ezen túlmenően is vállaljuk. Üzemünk 1988-óta működik, már két generációs, a jövőben is tervezzük a működést, amíg fennállunk, addig vállaljuk az általunk gyártott bútorok javítását is. 2013- ban kezdtük a székek, asztalok típusokra alapozott, üzemszerű gyártását. Azóta nem volt gyártási vagy anyaghiba miatti reklamációnk !
Mit teszünk a környezetért, környezetbarát gyártás:
Székeink tartószerkezete tömörfa, de optimalizált anyaghasználattal törekszünk a környezetkímélő gyártásra. Környezetbarát – ehető minősítésű ! - ragasztóanyaggal ragasztjuk asztalainkat, székeinket, az általunk használt olajozás környezetbarát, allergén mentes, ellenálló és házilag javítható. Így jóval csekélyebb környezetterhelést okoznak, mint a lakkozott bútorok. Újrafelhasznált, többször felhasználható többrétegű hullámpapír dobozokat használunk csomagolásra. Üzemünket megújuló erdőgazdálkodásból származó fával fűtjük. Minden asztalosipari alapanyagunk olyan – megújuló - erdőgazdálkodásból származik, ahol minden kitermelt fa helyére, legalább egy új fát ültetnek.
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül