Termékek – Egyedi asztalok webáruház

Egyedi asztalok webáruház kínálatában megtekintheti a saját gyártású fa és fafurnérozású egyedi asztalokat. Nálunk speciális emelhető asztalokat és recepciós pultot is talál.

Minden egyedi asztalunknál szem előtt tartjuk a stílus – minőség – funkcionalitás hármasát. Az egyedi asztalok webáruház terméke nem csak egyedi, de kiváló minőségű, a helyiségbe illő, azzal harmonizáló és az asztal használati célját is szem előtt tartó, amelyre a tulajdonosa mindig megbecsüléssel nézhet. Így prémium kategóriás asztalaink megjelenését és „lelkét” a kiváló minőségű alapanyag, a szakmai tudásunk és az Ön friss elképzelése biztosítja.

Természetesen a ma oly divatos és időtálló eredetigazolást is kérhet tőlünk, melyet a megvásárolt termékbe – látható helyre – építünk be, s ami igénye szerint az Ön saját, vagy cége, vagy a megajándékozottja nevét is tartalmazhatja.

Azonnal elvihető, eladó asztal nincs, mert raktárkészletet nem tartunk. Minden egyes darab különbözik a hasonló elődjétől, mert mindig van valami apró részlet, ami az egyediséget garantálja. Amennyiben Ön szeretne egy minőségi egyedi asztalt, akkor várjuk az elképzelését is, ami az asztalát egyedivé teheti. Ha, nincs ilyen ötlete, akkor erre szakembereink kínálnak fel Önnek több lehetőséget is, melyek közül választhat.

Egyedi asztalok webáruház kategóriái

Termékeinket az alábbi kategóriákba rendeztük, de természetesen ezektől eltérő egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Görgessen lejjebb s válasszon kategória kínálatunkból. Nézze meg modern asztalainkat, design asztalainkat, szétnyitható ebédlő, vagy tárgyaló asztalainkat, akár székekkel együtt is. Az asztal rendelést leadhatja online, vagy akár fel is hívhat minket, s így a részletekre is hangsúlyt tudunk helyezni.

Főbb kategória ajánlatunk: Zeg kinyitható ebédlő asztalok, egyedi kinyitható X – falábú étkezőasztalok, Art deco tárgyalóasztalok, egyedi bővíthető X – betonlábú ebédlőasztalok, egyedi kerek étkezőasztalok, egyedi Highland étkező és tárgyalóasztalok, egyedi Tenzo fa étkezőasztalok, egyedi Éklábú konyha és tárgyalóasztalok, egyedi Random fa paneles asztalok, egyedi Hokaido bővíthető étkezőasztalok, egyedi Éklábú bővíthető konferenciaasztalok, egyedi recepciós asztalok, egyedi Tenzo tömörfa asztalok, egyedi emelhető asztalok, stb., de széket, kiegészítőket is talál.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.
Amennyiben részletesebb információra van szüksége az asztalainkról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Egyedi asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

 

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül