Termékek – Egyedi asztalok webáruház

 

Termékek Egyedi asztalok webáruház kínálatában megtekintheti a saját gyártású fa és fafurnérozású egyedi asztalokat, székeket és fa falburkolatot is. Nálunk speciális emelhető asztalokat és recepciós pultot is talál.

 

Minden egyedi asztalunknál szem előtt tartjuk a stílus – minőség – funkcionalitás hármasát. Az egyedi asztalok webáruházban a termékek nem csak egyedi, de kiváló minőségű, a helyiségbe illő, azzal harmonizáló és az asztal használati célját is szem előtt tartó, amelyre a tulajdonosa mindig megbecsüléssel nézhet. Így prémium kategóriás asztalaink megjelenését és „lelkét” a kiváló minőségű alapanyag, a szakmai tudásunk és az Ön friss elképzelése biztosítja. Tekintse meg a termékek egyedi asztalok székek fa falburkolat webáruház kínálatát.

Azonnal elvihető, eladó asztal nincs, mert egyedi megrendelésre gyártunk. Minden egyes darab egyedi kézműves munka, mindig van valami apró részlet, ami az egyediséget garantálja. Amennyiben Ön szeretne egy minőségi egyedi asztalt, akkor várjuk az elképzelését is, ami az asztalát egyedivé teheti. Ha nincs ilyen ötlete, akkor erre szakembereink kínálnak fel Önnek több lehetőséget is, melyek közül választhat. Kérhet egyedi jelölést, – domborított réz táblácskát – ami igénye szerint az Ön saját, vagy cége, vagy a megajándékozottja nevét is tartalmazhatja.

Termékek egyedi asztalok webáruház

Termékeinket az alábbi kategóriákba rendeztük, de természetesen ezektől eltérő egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Görgessen lejjebb s válasszon kategória kínálatunkból. Nézze meg modern asztalainkat, design asztalainkat, szétnyitható ebédlő, vagy tárgyaló asztalainkat, akár székekkel együtt is. Az asztal rendelést leadhatja online, személyesen, vagy telefonon, s így a részletekre is hangsúlyt tudunk helyezni.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a fa étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Kategória kínálatunk:

Főbb kategória ajánlatunk: Zeg kinyitható ebédlő asztalok, egyedi kinyitható X – falábú étkezőasztalok, Art deco tárgyalóasztalok, egyedi bővíthető X – betonlábú ebédlőasztalok, egyedi kerek étkezőasztalok, egyedi Highland étkező és tárgyalóasztalok, egyedi Tenzo fa étkezőasztalok, egyedi Éklábú konyha és tárgyalóasztalok,  egyedi recepciós asztalok,  stb., de széket, kiegészítőket is talál.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az asztalainkról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Termékek egyedi asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül