Adatvédelem – Ábrahám Műhely Kft

Az adatvédelem oldalon található termékek formavédelmi és működési oltalommal védettek, az Európai Unió teljes területén! A másolással szemben jogi úton fellépünk!

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  az Ábrahám Műhely Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Ábrahám Műhely Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló  törvények teljes betartásával járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az Ábrahám Műhely Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.asztalkell.hu és az átirányított domainek alatt lévő oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése – kivéve a jogtulajdonos által partneri együttműködés keretében engedélyezés esetei. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az asztalainkról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Adatvédelem – Ábrahám Műhely Kft – Egyedi asztalok webáruház – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül