Egyedi modern Charm székcsalád webáruház

Charm egyedi modern székcsalád webáruház. Választhat egyedi színeket, kárpitanyagot, bordűrt és házhoz szállítást is.

Egyedi modern Charm székcsalád webáruház saját, hazai tervezésű és gyártású, rendkívül kényelmes, tartós, ugyanakkor könnyed, igényes klasszikus stílusú székekből áll. Négyféle szék, támlásszék, karosszék, és kétféle bárszék alkotja a székcsaládot, melyekből bizonyára megtalálja kedvenc székeit ! A Charm egyedi igényes, elegáns, kézműves szék, mely kiemelkedik a piac átlagából.

Kínálatunk:

Webáruházunkban, egyedi asztalához, többek között egyedi székeket is talál: Charm modern, klasszikus karosszékek, támlásszékek, bárszékek, irodai székek. A székek külső kárpitozása választható, a faanyag megújuló hazai erdőgazdálkodásból származó keményfa. Kárpitozása varrott természetes vagy autóbőr, aquaclean szövet, bársony vagy más, Ön által választott anyag. A kiválasztást mintákkal segítjük.

Kialakítás:

Asztalához válasszon nálunk szép egyedi gyártású székek közül! Saját, hazai gyártásban készítjük Charm székeinket, minőségi kompromisszumok nélkül! Kiváló faanyagok, tartós, választható, kézzel varrt természetes és autóbőr, sokféle easyclean szövet és bársony kárpitozással. Rugalmas alkalmazkodás az Ön igényeihez a színekben, szakértelem és garancia a tartósságra! Modern, klasszikus stílusban itt találja meg székeit, többféle támlásszék, karosszék, bárszék változatokban.

Tisztítás, karbantartás:

Az általunk gyártott székek ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. A felületkezelésük egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag/filc lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

A székek gyártási határideje 3-6 hét között, de az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes szék helyszínre szállítását és akár asztalával együtti beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után.

Egyedi szolgáltatás:

A tömeg, vagy sorozatgyártású székektől eltérően a mi egyedi modern Charm székcsaládunk azért is különleges, mert egyedi színekben, egyedi, Ön által választott kárpitanyaggal, szögezéssel vagy bordűrrel szegve is kérheti! Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, harmonikus darabjává egyedi székünk.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
E-mail: info@asztalkell.hu

Az egyedi modern Charm szék ára irányár, ami az igényektől – szín, kárpit, bordűr – függően változhat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Charm egyedi modern székekről, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken. Kipróbálás üzemünkben, időpont egyeztetéssel.

Egyedi gyártású székek webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül