Egyedi modern Art deco székcsalád webáruház

Art deco egyedi modern székcsalád webáruház. Választhat egyedi színeket, kárpitanyagot, bordűrt és házhoz szállítást is.

Az Art deco egyedi modern székcsalád webáruház székei egyedi igényes, elegáns, kézműves termék, mely kiemelkedik a piac átlagából.

Kínálatunk:

Webáruházunkban, egyedi asztalához, többek között egyedi Art deco székeket is talál: Art deco karosszékek, klasszikus karosszékek, támlásszékek, bárszékek, irodai székek és kanapék. A székek külső borítása választott, az asztalához illeszkedő fafaj vagy festett felület, esetenként kárpitszövet. Belső kárpitozása varrott bőr, autóbőr, aquaclean szövet bársony vagy más, Ön által választott anyag. A kiválasztást mintákkal segítjük.

Kialakítás:

Asztalához válasszon nálunk szép egyedi gyártású Art deco székek közül! Saját, hazai gyártásban készítjük Art deco székeinket, minőségi kompromisszumok nélkül! Kiváló faanyagok, tartós, kézzel varrott természetes és autóbőr, easyclean szövet kárpitozás, rugalmas alkalmazkodás az Ön igényeihez a színekben, anyagokban, szakértelem, garancia a tartósságra! Időtálló, klasszikus Art deco stílusban talál nálunk székeket, támlásszék, karosszék, bárszék kanapé változatokban.

Tisztítás, karbantartás:

Az általunk gyártott székek ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. A felületkezelés egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. A szék kárpitos elemi panelrendszerben cserélhetőek, így sérülés esetén elég az adott alkatrészt cserélni ! Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Filc lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

A székek gyártási határideje 3-6 hét között, de az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Egyedi szolgáltatás:

A tömeg, vagy sorozatgyártású székektől eltérően a mi egyedi készítésű székünk azért is különleges, mert egyedi színekben, egyedi, Ön által választott kárpitanyaggal, szögezéssel vagy bordűrrel szegve is kérheti! Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, harmonikus darabjává egyedi székünk.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
E-mail: info@asztalkell.hu

Az egyedi modern Art deco szék ára irányár, ami az igényektől – szín, kárpit, bordűr – függően változhat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Art deco egyedi modern étkezőszékekről, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken. Kipróbálás üzemünkben, időpont egyeztetéssel.

Egyedi gyártású székek webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül