Egyedi íróasztalok webáruház

Hazai gyártású, exkluzív megjelenésű, elegáns Egyedi íróasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Egyedi íróasztalt szeretne ? Nagy tapasztalattal gyártunk egyedi terv alapján íróasztalokat, EXTRÉM méretekben is. Az íróasztal vagy a dolgozószoba komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk. Ajánljuk figyelmébe az egyedi íróasztalok webáruház kínálatát.

Szinte méretkorlátok nélkül …

Technológiánk alkalmas fa, akril, beton, fém, dekor asztalok készítésére, méretkorlátok nélkül, hajlítva is.Beépítjük a kért elektronikát is! Nézze meg galériánkat és keressen minket terveivel.

Az egyedi íróasztal

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem az íróasztalához kell kialakítani a dolgozó szobát, hanem fordítva. Szakembereink felmérik a rendelkezésre álló teret, a falakat, a szoba hangulatát és az Ön egyedi igényeit. Ezek alapján elkészítik a látványterv vázlatokat, ….. Ezután újra átbeszéljük a lehetséges változatokat. Minden apró részletet megvizsgálunk, s illesztjük a szoba hangulatához. Ez olyan, mint a zenében az összhangzattan. Ezután kész is az elegáns íróasztal és a tökéletes dolgozószoba is.

Kínálatunk …

Termékeinknek, csak az Ön fantáziája szabhat határt. Egyedi íróasztalok az Ön igényeinek megfelelő méretben.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az íróasztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Egyedi íróasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi íróasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül