Egyedi íróasztalok webáruház

Hazai gyártású, exkluzív megjelenésű, elegáns Egyedi íróasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Egyedi íróasztalt szeretne ? Nagy tapasztalattal gyártunk egyedi terv alapján íróasztalokat, EXTRÉM méretekben is. Az íróasztal vagy a dolgozószoba komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk. Ajánljuk figyelmébe az egyedi íróasztalok webáruház kínálatát.

Szinte méretkorlátok nélkül …

Technológiánk alkalmas fa, akril, beton, fém, dekor asztalok készítésére, méretkorlátok nélkül, hajlítva is.Beépítjük a kért elektronikát is! Nézze meg galériánkat és keressen minket terveivel.

Az egyedi íróasztal

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem az íróasztalához kell kialakítani a dolgozó szobát, hanem fordítva. Szakembereink felmérik a rendelkezésre álló teret, a falakat, a szoba hangulatát és az Ön egyedi igényeit. Ezek alapján elkészítik a látványterv vázlatokat, ….. S kész is az elegáns íróasztal és a tökéletes dolgozószoba.

Kínálatunk …

Termékeinknek, csak az Ön fantáziája szabhat határt. Egyedi íróasztalok az Ön igényeinek megfelelő méretben.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Egyedi íróasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Egyedi íróasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül