X egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztalok

Hazai gyártású, X egyedi kerek nyitható étkező és tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Bensőséges családi étkezések, beszélgetések vagy egy tárgyalás, ahol fontos, hogy lássák egymást és közel kerüljenek a felek ? Kis helyen, jól körbejárható, nagyobb társaság esetén bővíthető asztalt keres ? Erre legjobb megoldás az X kör alakú asztal, nyitható változatban! Ezért ajánljuk figyelmébe a X kerek nyitható egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház kínálatát.

Miért kiváló megoldás az X kerek, nyitható egyedi étkező és tárgyalóasztal?

Mert, a család, a barátok, az üzletfelek közel kerülnek egymáshoz, bensőséges légkör jön létre. A kerek asztal jól teríthető, egyszerűen körbejárható, kevés helyet foglal.

Mert, egy ilyen asztalnál kellemes beszélgetéseket folytathatunk, vagy egy pókerpartit is lejátszhatunk barátainkkal, de minden közösségi tevékenységhez is kiváló.

Étkezésnél helytakarékos, könnyen teríthető, jól kihasználható, bensőséges közösséget teremt.
A kerek asztalok körül kényelmesen elférünk, nem ütközünk sarkokba, nem kell átnéznünk a mellettünk ülő felett.

Ha szép megjelenésű és jó minőségű kerek, kinyitható étkező, vagy tárgyalóasztalt szeretne, válasszon innen egy exkluzív minőségi asztalt! Friss dizájn, látványos fa lábak és természetes fa felületek, trendi tiszta, egyszerű és stabil – válassza a kerek asztalt, mert a kör tökéletes!

Kínálatunk …

Többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű amerikai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy asztalokat, de természetesen egyedi fafaj, szín, felület választása is lehetséges, mint pl. Fenix szupermatt dekorok, színre festés, üveg vagy a beton.

A kerek nyitható egyedi étkező és tárgyalóasztalokat igénye szerint felszereljük elektromos csatlakozókkal – mint 230V; Hdmi; Usb; stb. – és lízing lehetőséget is biztosítunk !

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az étkező és tárgyalóasztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X kerek, nyitható egyedi étkező és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

X kerek nyitható egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül