X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok webáruház

Hazai gyártású, fából készült X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Ön is X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok vásárlására szánta el magát, csak nem tudja, hogy milyet válasszon? Akkor bemutatunk Önnek egy kiváló termékcsaládot, amely bármely otthonnak a díszére válik!

Változatos színek…

Az „X” lábú asztalok változatos színekben érhetőek el, annak érdekében, hogy könnyű legyen megtalálni a legideálisabbat, amely valóban passzol majd a lakás enteriőrjéhez. Sőt, egyedi fa felülettel is rendelhetőek!
Ezek az egyedi asztalok anyagukból adódóan a klasszikus berendezéshez is jól illenek, viszont vonalvezetésük miatt akár a modern otthonokba is beilleszthető darabokról van szó, így nem kell aggódnia akkor sem, ha a későbbiekben lecserélné bútorait. Rokonokkal, barátokkal ebédelne? Nyitható, bővíthető asztal is rendelkezésére áll, minden méretben!

Fenix asztallap …

Már FENIX lappal és vendéglapokkal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalokat.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a fa étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.  Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

X lábú egyedi kinyitható fa étkezőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül