Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház

A stílusos otthonért, Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Szeretné ékesíteni  étkezőjét, irodáját, konyháját egy mutatós, elegáns, modern asztallal? Általában csak egy sima, egyszerű asztal van ezekben a helyiségekben, pedig egy jól mutató, különleges asztal a lakás vagy tárgyaló ékköve lehet. Egy asztal a helyiség meghatározó része. Belépéskor mindenkinek ez fog elsőnek feltűnni, amennyiben egy igazán különleges darabot választunk. Ajánljuk figyelmébe a Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház kínálatát.

Felejtse el a kereskedelem tucat asztalait!

Kézművesek vagyunk nálunk számít a minőségi anyagból készülő, szép asztal. Felejtse el a kereskedelemben kapható tucat asztalokat. Egyedi méretben, faanyagból, igénye szerinti színekben készítjük el asztalát, mely lakása, irodája kiváló, tartós, minőségi asztala lesz ! A fa örök érték, ha a mi bútorainkat választja, kivételesen szép, praktikus, tartós és értékes asztalokhoz, székekhez juthat hozzá.
Ajánljuk figyelmébe a Highland asztalainkat. Ezek az asztalok kézzel válogatott, kiváló minőségű természetes fa felületekkel készülnek, így harmonikus részei lehetnek életünknek. Számos fafajból készült asztal közül is válogathat, például amerikai dió, natúr tölgy vagy füstölt feketetölgy. Az olasz ALPI többszörkéselt fafurnér kollekciójából is építünk asztalokat. Egyedi színre festett, magasfényű vagy rendkívűl ellenálló dekorral borított asztalokat is készítünk a Highland típusból, nyitható – bővíthető asztalként is.

Highland asztalaink garantálják a minőséget és értéket adnak!

Selymesen matt felületeik nem szívják a port, könnyen tisztán tarthatóak. Emellett kiválóan bírják a napi használatot, de esetleges sérülés esetén könnyen, házilag is javíthatóak. Étkezőasztalként, tárgyalóasztalként vagy akár nappali asztalnak válassza a Highland asztalokat!

Extra ellenálló asztallapok:

Már FENIX lappal és vendéglapokkal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.
Készítjük a Highland asztalokat kőkerámia lapokkal is – ez egy nagyon ellenálló, égetett kerámia lap, amit elsősorban extra méretű járólapként ismerhet.

Egyedi szolgáltatásunk, innovatív anyagok:

Teljes mértékben egyedi kívánságainak megfelelően készítjük el az asztalt: több száz fafajta, szupermatt dekorok, választható színű betonbevonat a lábra, políracél talplemez és a festés vagy lakkozás kívánt fényességre – ezek biztosítják az abszolút egyediséget !

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a fa étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Highland egyedi étkező és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül