Reverz egyedi fordítható lábú asztalok webáruház

Hazai gyártású, reverz egyedi fordítható lábú asztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Reverz egyedi fordítható lábú asztalok – a X- és Kehely lábú asztal egyszerre ! Reverz egyedi fordítható lábú asztalok : két, legnépszerűbb asztalunk egyszerre: otthon, egyszerűen átfordíthatja a lábát így mind az X, mind Kehely asztallal rendelkezik ! Szakembert nem igényel, csak egyetlen csavart kell ki és visszacsavarni a rögzítéshez ! Így bármikor, kedve szerint változtathat az asztal látványán, változatosságot teremtve otthonában, imponálva vendégeinek! Kellemes, otthonos, a klasszikus és a minimál stílushoz is remekül illeszkedik.
Kehely bővíthető asztal-állásban, praktikus design étkezőasztal, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de szín azonos tömörfa bortartó rácsot is készítünk hozzá.

Asztallapja vevőink kérésére vastag, a masszív, megbízható, stabil látványért, de az X – lábú asztalokat jellemző, vékonyított lapperemmel is rendelhető. A láb merevségét a rejtett belső fa gerendázat vastagításával megnöveltük, így nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev, mindkét állásban. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek az asztalosszakma szabályai szerint, hogy ellenálljanak a repedésnek, vetemedésnek. A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerűen kinyitható, összecsukható az asztal.

Saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre is!

Rendkívül stabil, könnyen átalakítható, bővíthetű design asztal, saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre a felületeket, méreteket, kiegészítőket illetően.

Javasolt kiegészítők:

CUBUS székeink remekül illeszkednek a Reverz asztalokhoz, kiemelkedő design, kényelmes, tisztítható kárpitozás, minőségi kivitelezés, tartós, sok éves használatra tervezett alapanyagokból. Rendeljen meg nálunk Reverz asztalát székekkel, kedvezményesen ! A Reverz asztalokhoz bortartó rácsot is készítünk, színazonos kivitelben, fából.

Termékeink …

Ebbe a kategóriába a különleges, amerikai dió, hazai dió és tölgy asztalokat soroltuk.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a fordítható lábú fa étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Reverz egyedi fordítható lábú asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Reverz egyedi fordítható lábú asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül