Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok webáruház

Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok az igazán stílusos otthonért! Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Egy asztal a konyha, vagy akár az egész lakás központi elemeként funkcionál, így nem mindegy, hogy milyen asztal mellet döntünk. A Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok webáruház termékei a magyar formatervezés és magyar gyártás eredményei, ez az egyik legnépszerűbb asztalunk! A Zeg szétnyitható asztalokat bővíthető vagy fixlapos méretben, számos fafajból készítjük. A kínálatban szereplő fafajokon kívül, egyedi kéréseket is teljesítünk, más fafajokból vagy pácolt lakkozott felülettel is.

FENIX lap, beton láb.

Már FENIX felületű asztallappal vagy beton felületű lábbal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Kínálat …

Webáruházunkban az egyedi kinyitható ebédlő asztalok széles kínálatából válogathat, melyek a tömörfa látványával tökéletesen kihangsúlyozzák a fabútorok csodálatos színeit és kivételes formáit, mégis tartósak, vetemedés mentesek. Az egyedi asztalok dobják fel igazán a teret! Ha Ön is szívesen válogat az egyedi asztalok kínálatából, a fa felületű, tartós Zeg asztal tökéletes választás lehet, hiszen nem csupán masszív kialakítású, hanem igazán stílusos is!

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, wenge, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kinyitható ebédlő asztalainkat.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a kinyitható ebédlő asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Zeg egyedi kinyitható ebédlő asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül