Egyedi gyártású székek webáruház

Egyedi gyártású székek webáruház. Választhat egyedi színeket, kárpitanyagot, bordűrt és házhoz szállítást is.

Asztalához válasszon nálunk szép egyedi gyártású székek közül! Saját, hazai gyártásban készítjük székeinket, minőségi kompromisszumok nélkül! Kiváló faanyagok, tartós, kézzel varrt autóbőr, easyclean szövet kárpitozás, rugalmas alkalmazkodás az Ön igényeihez a színekben, szakértelem, garancia a tartósságra! Modern, minimál stílusban és klasszikus art deco stílusban is talál nálunk székeket, támlásszék, karosszék, bárszék változatokban.

Egyedi szolgáltatásunk

A tömeg, vagy sorozatgyártású székektől eltérően a mi egyedi készítésű székünk azért is különleges, mert egyedi színekben, egyedi, Ön által választott kárpitanyaggal, szögezéssel vagy bordűrrel szegve is kérheti! Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, harmonikus darabjává egyedi székünk.

Kínálatunk …

Webáruházunkban, egyedi asztalához, többek között egyedi székeket is talál: Art deco karosszékek, modern, minimál karosszékek, támlásszékek, bárszékek, irodai székek. A székek külső borítása választott, az asztalához illeszkedő fafaj vagy festett, Fenix, esetleg kárpitszövet. Belső kárpitozása varrott autóbőr, aquaclean szövet vagy más, Ön által választott anyag. A kiválasztást mintákkal segítjük.

Kiszállítás, összeszerelés

A nálunk vásárolt összes szék és asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia. Ne bízza az összeszerelési munkát “hozzáértő szakira”, mert ezek az egyedi gyártású asztalok könnyen sérülnek. Kiszállítás előtt minden darabot milliméter pontossággal illesztünk, nincs hézag és nem lehet feszültség sem az egyes darabok között. A kész asztalt ezután darabjaira szedjük, csomagoljuk és így szállítjuk ki Önhöz.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi székeinkről, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken. Kipróbálhatóak üzemünkben, időpont egyeztetéssel.

Egyedi asztalok és székek webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül