Kültéri egyedi asztalok, padok, székek webáruház

Igényes kültéri egyedi asztalok, padok, székek webáruház Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne kertjébe, teraszára? Az új, friss, otthonos és mutatós design jegyében alkottuk meg kerti bútorainkat. Nézze meg a kültéri egyedi asztalok, padok, székek webáruház kínálatát a leírás alatt.

Kültéri használatra tervezve…

Ezeket a bútorokat kifejezetten kültéri használatra alkottuk meg. A porfestett vagy rozsdamentes szálcsiszolt, polírozott acél, a hő modifikált, teraszfedésre gyártott faanyagok vagy a 25 év karcgaranciával rendelkező Neolith kőkerámia, mind az időtálló, rendkívül strapabíró kültéri használatra szánt anyagok.

A kültéri, kerti asztalaink, székeink, padjaink, garantálják a minőséget és az időállóságot!

A formák és funkciók tervezése szándékosan tér el napjaink kissé már unalmas minimál trendjétől, a kapható szögletes, tucat bútoroktól. Igyekeztünk játékos, kedves elegáns formákat alkotni, melyeken megakad az ismerősök szeme…

Kerti bútoraink szinte teljesen gondozásmentesek ! A porfestett vagy szálcsiszolt acél karc és időjárásálló, sok évig nem igényel beavatkozást. A hőmodifikált faanyagok, mint a hőkezelt kőris, borovi fenyő, kezelés nélkül néhány év alatt szép szürke színt öltenek. Eredeti színük megőrzéséhez elég 1-2 évente ecsettel átolajozni.

A Neolith kőkerámia 25 év karcgaranciával rendelkezik, korlátlanúl bírja az időjárást, változás nélkül

Egyedi szolgáltatásunk:

Ha a külső tér tervezésénél már minden a helyére került, akkor már csak a kert, terasz van hátra. Elvégre itt látjuk vendégül a tágabb családot, barátokat, ismerősöket. A vidám nyári partit a különleges kültéri egyedi asztalok, padok, székek teszik teljessé, amikkel méltán dicskedhet!

Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, székeket, padokat, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden kert központi elemévé, díszévé.

Kínálatunk …

A Kültéri asztalok, padok, székek webáruházban az időjárásálló anyagokból, acélból, fafajokból, és Neolithból készült kerti asztalokat, székeket, padokat, party garnitúrákat talál.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az kültéri egyedi asztalok, padok, székekről, keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Kültéri egyedi asztalok, padok, székekwebáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül