Mais egyedi minimál nyitható asztalok webáruház

Hazai gyártású, igényes Mais egyedi minimál nyitható asztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Letisztult minimál stílusú, időtálló tartós asztalt szeretne ? Az új, friss, otthonos és mutatós design jegyében alkottuk meg Mais asztalunkat. Nézze meg a Mais egyedi minimál nyitható asztalok webáruház kínálatát a leírás alatt.

Kültéri használatra tervezve…

Ezeket a bútorokat kifejezetten nagy igénybevételre alkottuk meg. A szárított tölgy vagy amerikai dió tömörfa asztalszerkezet vagy a 25 év karcgaranciával rendelkező Neolith kőkerámia asztallap, a rendkívül strapabíró több évtizedes használatra szánt anyagok.

A Mais asztalok anyagai garantálják a minőséget és az időállóságot!

A Mais asztal design, napjaink tiszta minimál trendje, funkcionálisan elegáns forma melyeken megakad az ismerősök szeme…

A Neolith kőkerámia fedlap sok színben választható, 25 év karcgaranciával rendelkezik, korlátlanúl bírja az erős igénybevételt, kisgyermek csínytevését vagy forgalmas tárgyalóasztalként is tartós.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a belső tér tervezésénél már minden a helyére került, akkor már csak az asztal van hátra. Elvégre itt látjuk vendégül a tágabb családot, barátokat, ismerősöket. A napi étkezéseket vagy a vidám baráti partit a különleges egyedi asztal teszi teljessé, amire méltán büszke lehet és alappal dicskedhet is!

Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalméretet, kerámialapot, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink a nappali, étkező központi elemévé, díszévé.

Kínálatunk

A Mais asztalok webáruházban a kifejezetten tartós anyagokból, Neolithból, keményfából készültnyitható minimál asztalokat talál.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi kialakítású tárgyalóasztalokról, keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Mais egyedi minimál asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül