Egyedi bővíthető és moduláris tárgyalóasztalok webáruház

Hazai gyártású, egyedi bővíthető tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Egyedi tárgyalóasztalt szeretne ? Nagy tapasztalattal gyártunk egyedi terv alapján tárgyalóasztalokat, EXTRÉM méretekben is. A tárgyalóasztal vagy tárgyalóterem komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk. Ajánljuk figyelmébe az egyedi bővíthető tárgyalóasztalok webáruház kínálatát.

Szinte méretkorlátok nélkül …

Technológiánk alkalmas fa, akril, beton, fém, dekor tárgyalóasztalok készítésére, méretkorlátok nélkül, hajlítva is. Eddigi leghosszabb tárgyalóasztalunk 12 méteres. Beépítjük a kért elektronikát és installáljuk a tárgyalóasztalt. Külön egységekre bontható verziókat is készítünk. Nézze meg galériánkat és keressen minket terveivel! Hozza el az elektronikai és informatikai szakembereit is az egyeztetésre. Önök mutatják az elektronika helyét, mi kialakítjuk azt. Komplett konferenciatechnológiát is telepítünk.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a bővíthető tárgyalóasztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.Hozza el hozzánk elképzelését és mi megvalósítjuk azt.

Kínálatunk …

Asztalainkat az Ön tervei alapján vagy igényei alapján saját tervezéssel készítjük és telepítjük. Nagyméretű asztalokat statikusunk által jóváhagyott rejtett acélvázra, a kért elektronikával installáljuk. Gyakorlottan alkalmazzuk a modern belsőépítészeti anyagokat, fát, betont, FENIX-et, acélt, üvegeket. Egyedi bővíthető tárgyalóasztal az Ön igényeinek megfelelő méretben.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi bővíthető tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi bővíthető tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül