Kehely egyedi bővíthető design asztalok webáruház

Hazai gyártású, kehely egyedi bővíthető design asztalok webáruház Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Hazai tervezés és gyártás !

A Kehely egyedi bővíthető design asztalok új, praktikus design étkezőasztalok, melynek tágas lábába újságot, könyveket pakolhat, de szín azonos tömörfa bortartó rácsot is készítünk hozzá. Asztallapját vevőink kérésére vastagítottuk, a masszív, megbízható, stabil látványért, de vékonyított lapperemmel is rendelhető. Ettől még ugyanolyan stabil, szilárd az asztallap és a lábszerkezet. A láb merevségét a rejtett belső fa gerendázat vastagításával megnöveltük, így nem hajlik, nem rugózik, erős, tartós és merev. Minden látszó része válogatott fa, a belső szerkezetek is fából készülnek az asztalosszakma szabályai szerint, hogy ellenálljanak a repedésnek, vetemedésnek.

A fa felületeket kombináljuk Fenix vagy Egger szupermatt, ujjnyom mentes dekorokkal, színre festett vagy beton felületekkel, a legmodernebb minimál trendeknek megfelelően. Egyedi választott fa felületekkel és egyedi méretekkel, asztallap alakkal is állunk rendelkezésre, lévén saját üzemünkben gyártjuk az asztalokat.

A szétnyitható változatok nyitómechanikája saját fejlesztés, asztallapba rejtett vendéglapokkal egyszerűen kinyitható, összecsukható az asztal.

Saját, hazai tervezés és gyártás, egyedi igényekre is!

Termékeink …

Ebbe a kategóriába az amerikai dió, a hazai dió és tölgy asztalainkat soroltuk.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a fa étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége kehely egyedi bővíthető design asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Kehely egyedi bővíthető design asztalok – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül