Egyedi modern CUBUS székcsalád webáruház

Cubus egyedi modern székcsalád webáruház. Választhat egyedi színeket, kárpitanyagot, bordűrt és házhoz szállítást is.

Egyedi modern CUBUS székcsalád webáruház termékei saját, hazai tervezésű és gyártású, rendkívül kényelmes, tartós, ugyanakkor könnyed, igényes minimál stílusú székekből áll. Kétféle, fogantyús és sima támlásszék, karosszék, és kétféle bárszék alkotja a székcsaládot, melyekből bizonyára megtalálja kedvenc székeit !

Kínálatunk:

Webáruházunkban, egyedi asztalához, többek között egyedi székeket is talál: CUBUS modern, minimál karosszékek, támlásszékek, bárszékek, irodai székek. A székek külső borítása választott, az asztalához illeszkedő fafaj vagy lehet színre festett, szupermatt dekoros, esetleg kárpitszövet. Belső kárpitozása varrott autóbőr, aquaclean szövet vagy más, Ön által választott anyag. A kiválasztást mintákkal segítjük.

Kialakítás:

Asztalához válasszon nálunk szép egyedi gyártású székek közül! Saját, hazai gyártásban készítjük CUBUS székeinket, minőségi kompromisszumok nélkül! Kiváló faanyagok, tartós, választható, kézzel varrt autóbőr, sokféle easyclean szövet kárpitozás, rugalmas alkalmazkodás az Ön igényeihez a színekben, szakértelem, garancia a tartósságra! Modern, minimál stílusban itt találja meg székeit, többféle támlásszék, karosszék, bárszék változatokban.

Tisztítás, karbantartás:

Az általunk gyártott székek ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. A felületkezelésük egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló műanyag/filc lábgombok – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

A székek gyártási határideje 3-6 hét között, de az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes szék helyszínre szállítását és akár asztalával együtti beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után.

Egyedi szolgáltatás:

A tömeg, vagy sorozatgyártású székektől eltérően a mi egyedi készítésű CUBUS székünk azért is különleges, mert egyedi színekben, egyedi, Ön által választott kárpitanyaggal, szögezéssel vagy bordűrrel szegve is kérheti! Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, harmonikus darabjává egyedi székünk.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
E-mail: info@asztalkell.hu

Az egyedi modern CUBUS szék ára irányár, ami az igényektől – szín, kárpit, bordűr – függően változhat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a egyedi modern CUBUS székcsaládról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken. Kipróbálás üzemünkben, időpont egyeztetéssel.

Egyedi gyártású székek webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül