Art deco egyedi nagyméretű tárgyalóasztalok webáruház

Az elegancia csúcsa, Art deco egyedi nagyméretű tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába? A valódi Art Deco stílusú asztal felülmúlhatatlanul elegáns, értékes – ezt az Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté. Nézze meg az Art deco egyedi nagyméretű tárgyalóasztalok webáruház kínálatát a leírás alatt.

Otthoni használatra is …

Ezt az asztalt otthoni használatra olajozva vagy tárgyalóasztalként fényesre lakkozva ajánljuk: így mutatja meg legszebben az exkluzív eleganciát. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalokra javasoljuk az üveg fedőlapot is.Nagyon népszerű forma, egy valódi klasszikus asztal. Díszdoboz a lábra, polírozott acélból is kérhető. Egészen nagy – 550 x 160 cm méretig készítjük, nyitható változatban is – ami plusz 100 cm bővítést jelent.
FENIX NTM anyaggal is borítjuk az asztallapokat – ez egy rendkívül kellemes, szupermatt, karcálló, ujjlenyomat mentes anyag, sokféle színben – érdeklődjön!

Az Art deco asztalaink garantálják a minőséget és az időállóságot!

A belsőépítészeti divat trendek néhány évente változnak – ez az Art Deco asztal már közel száz éve állja az idő és a változó divat próbáját! Ha maradandó értékű, elegáns, kellemes asztalra vágyik, válasszon egy Art Deco asztalt!

Asztalainkról …

Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Gondosan ügyelünk a részletekre – az intarziás változatoknál az asztal széli bordűr lefordul a függőleges szegélyre. Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó faanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 30 év tapasztalattal. Valódi fa fedőréteget kapnak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló a lábon – nem karcolja a padlót.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a belső tér tervezésénél már minden a helyére került színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a tárgyalóasztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Kínálatunk …

A Webáruházban a hazai és amerikai dió, hazai tölgy, wenge, fehér és fekete tölgy, ammara és makasszár ében és egyedi fafajból készült Art deco  tárgyaló, író és étkező asztalokat talál.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco egyedi nagyméretű tárgyalóasztalokról, keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Art deco egyedi nagyméretű tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül