Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok webáruház


Kívánsága szerint kialakítjuk, egyedi anyagokból felépítve, egyedi méretben, asztallap alakkal és lábakkal. Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok webáruház: +36 (70) 393-0120

Dolgozunk az összes elérhető fafajból valamint modern belsőépítészeti anyagokból mint: Fenix, dekorok, beton, festett felületek, üvegek és acélok. Beépítünk elektromos csatlakozó egységeket és komplett konferencia technológiát is. A Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok gyártási határideje 4-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Egyedi kialakítású Cubus tárgyalóasztalt szeretne?
Keressen egyedi terveivel, ötleteivel! – info@asztalkell.hu – Kis Dániel

Áru átvétel:

Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2. A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatás:

Megrendelheti egyedi asztalát egyedi jelöléssel, ami megadja az Ön asztalának gyártóját és a gyártás időpontját. Kérésre az egyedi jelölés nevét, cégnevét is tartalmazhatja. Az egyedi jelöléssel ellátott asztalok ma igen divatosak, s értékük az idő múlásával jelentősen növekszik.

Részletekről érdeklődhet:

 • Telefon: +36 (70) 393-0120
 • Web: https://asztalkell.hu
 • e-mail: info@asztalkell.hu

Az asztal áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

 • kerek asztal etkezo asztal catering asztal

  Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal választható asztallappal és lábbal

  Egyedi kialakítású ...

  Ár: 123 456 Ft
  Bruttó: 156 789 Ft
  Kosárba teszem View Product
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül