Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok webáruház

Hazai gyártású, Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Kívánsága szerint kialakítjuk, egyedi anyagokból felépítve, egyedi méretben, asztallap alakkal és lábakkal. Dolgozunk az összes elérhető fafajból valamint modern belsőépítészeti anyagokból mint: Fenix, dekorok, beton, festett felületek, üvegek és acélok. Beépítünk elektromos csatlakozó egységeket és komplett konferencia technológiát is. A Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok gyártási határideje 4-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Egyedi kialakítású Cubus tárgyalóasztalt szeretne?
Keressen egyedi terveivel, ötleteivel! – info@asztalkell.hu – Kis Dániel

Áru átvétel:

Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2. A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Részletekről érdeklődhet:

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Cubus egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül